FILM: Därför kommer fastighetsbranschen att krascha – så påverkas du

Fastighetsbranschen har länge blomstrat i Sverige men nu kan den inom en väldigt snar framtid att krascha och alla kommer att påverkas.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

3 KOMMENTARER

  1. Nja, ni missar det fundamentala, nämligen att bankerna skapar dessa krediter(som den den stora massan tror är lån av existerande pengar som bankerna fysiskt har), via tangentbordet. Jag tar det igen, så det sjunker in; Banker skapar ”pengar” ur tomma intet!
    Som om detta inte vore galet nog, så har de fräckheten att dessutom ta betalt för sitt falskmynteri, via det som kallas ränta.
    Dubbelt rövknullad alltså, förutom den inneboende effekten av att ta ränta på påhittade pengar, som betyder exponentialfunktion, eller pyramidspel, för att använda ett ord som är lättförståeligt = kollaps av den verkliga ekonomin.
    Eftersom bankerna naturligtvis går med astronomiska vinster (hur kan man inte gå med vinst om man gör pengarna själv?), så har de massor av pengar att muta/köpa våra luder till politiker, som låter detta ske.
    Hand upp, på alla som tror att det är en slump att våra toppolitiker av en slump för toppjobb inom banksektorn när de slutat vara horor(läs politiker)?

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter