FILM: Frihetsmorgon – ”Han läckte till Expo”

De framförda åsikterna är personliga och representerar personen, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.

I dagens Frihetsmorgon diskuteras gårdagens nyheter. Hur är situationen inom Moderaterna i och med den kommande könsbyteslagen? Vad innebär det nya partiet Folklistan för Kristdemokraterna? Samt, vem är det som Christian Peterson avslöjar som Expo-informatör? Detta och mycket mer diskuteras i dagens Frihetsmorgon.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

2 KOMMENTARER

 1. Tack för ännu en intressant morgon med nyheter av den fantastiska Viktor och den lika fantastiska Tobbe, ni är grymma.
  Ja Sverigebilden vad ska man säga. De måste släta över allt nu som politikerna, EU ställt till med. Lägg för F*N korten på bordet och tala om att vi öppnade våra hjärtan sen gick de mesta åt helvete. Och ingen lyckas stoppa detta.
  Men lyft fram Sverige som ett vackert land från söder till norr. Vår historia och vår kultur. Det är det som måste fram.

 2. Orkestern fortsätter spela medan skeppet sjunker… 🎶 Snacka om att regeringen lever i total verklighetsförnekelse med sin nya PR-kampanj för Sverigebilden. Kan meddela redan nu – det kommer inte att funka så länge ni inte går till botten med problemet.

  Här bjuder jag på lösningen:

  1. Erkänn att ni har sabbat hela landet!!
  2. Stoppa all invandring till Sverige nu.
  3. Påbörja återvandringen av cirka 2 miljoner invandrare.

  Eller håll på och dutta och laga i några decennier till för att tillslut tvingas landa i slutsatsen ovan. Men då i ett läge då det troligtvis är för sent, på riktigt.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter