Frihetsnytt bjuder in dig

Den 23 april bjuder Frihetsnytt in dig till en träff i Stockholm. Där kan du mingla, ta del av tal och kortare föredrag men även träffa våra fantastiska skribenter. På plats kommer ni att möta bland annat författare och entreprenör Arne Weinz, den välkände företagaren Carl Lundström, legenden Ulf Bejerstrand, skribenten Marie Nordin, journalisten Tobbe Larsson och en mängd andra välkända profiler som kommer att presenteras allt eftersom tiden närmar sig för mötet.

På minglet kommer Frihetsnytt presentera var vi är någonstans, vad vi har för framtidsplaner och mycket annat. Frihetsnytt kommer även att offentliggöra något stort, förmodligen det största evenemang frihetsrörelsen hittills kunnat organisera.

Frihetsnytt är en relativt nystartad tidning med fokus på frihet och mänskliga rättigheter. Tidningen har trots sin korta verksamhetstid visat att den är här för att stanna. Målet ligger fast, Frihetsnytt ska bli en ny svensk presstödstidning som ytterligare breddar svensk alternativmedia.

Redaktionen uppdaterar frekvent med nyheter större delar av dygnet och kvalitativa filmer. Tidningens fokus är att bejaka friheten, avslöja de som vill ta bort den och blotta finanseliten. Att sprida en positiv anda, presentera lösningar på problem och lyfta fram friheten är en mycket central del i arbetet.

Några av de som kommer delta den 23 april
Några av de som kommer delta den 23 april

Mingel 23 april

Söndagen den 23 april bjuder Frihetsnytt er läsare och prenumeranter till ett mingel. Under minglet kommer ni få ta del av inspirerande tal, kortare föredrag och få möjligheten att träffa redaktionen men inte minst få träffa andra läsare och prenumeranter.

På plats kommer även flera kända profiler att delta däribland författaren och entreprenören Arne Weinz, den välkände företagaren Carl Lundström, legenden Ulf Bejerstrand, skribenten Marie Nordin, journalisten Tobbe Larsson, skribenten Viktor Eriksson, frihetsprofilen Filip Sjöström, författaren Tommy Ulmnäs, frihetsaktivisten Pierre Tinderfjäll och den före detta polisen Conny Andersson. Fler personer kommer att offentliggöras ju närmare eventet vi kommer.

Frihetsnytt bjuder på välkomstdrink och tilltugg under eftermiddagen.

De som deltar kommer att få ta del av:

  • En presentation av hur det går för tidningen, vad som har gjorts och vad det har lett till.
  • En unik inblick i tidningens framtidsplaner, vilka ambitioner som finns och vad ni kan vänta er framöver.

Information

Datum: Söndagen 23 april
Tid: 13:00-16:00
Plats: Centrala Stockholm
Entréavgift icke prenumerant: 195 kr
Entréavgift prenumerant: 95 kr
Bokning: Möjligheten att anmäla sig offentliggörs inom kort.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter