Frihetsnytt deltar på Bok- & Mediemässan i Stockholm

Hela Frihetsnytts redaktion kommer att vara på plats och bevaka årets Bok- & Mediemässa. Vi bidra till en plattform för det fria ordet, där alla som inte vill hindra andra från att tala är välkomna.

FrihetsNytt är webbtidningen som belyser yttrande- och åsiktsfrihetsfrågor från vänster till höger. Vår profil jämfört med andra nyhetsmedier är att undvika den ström av negativa nyheter, valfläsk, makthavar-reklam och icke-händelser som dominerar traditionell massmedia. I vår debattkolumn till höger på sidan har vi högt i tak och ser endast till kvalitén på det skrivna när vi bedömer om ett inlägg ska publiceras.

De nyheter och debattförslag som vi aktivt vill lyfta fram är goda initiativ för lösningar i samhället, särskilt folkliga initiativ och protester som mörkas av de dominerande nyhetskanalerna. Debattartiklar och nyheter kan vara kritiska till makten men ska ha en generellt positiv anda och vara lösningsorienterade. Att skydda och återställa folkstyre och demokrati är vår huvuduppgift, vilket innebär en omsorgsfull granskning av de självutnämnda makthavare som ingen har valt.

Svenska Bok- & Mediemässan går av stapeln den 20 augusti i Stockholm, och har i år har riktat fokus på yttrandefriheten och valrörelsen.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter