Frihetsnytt önskar läsarna en riktigt god jul

Frihetsnytt har kämpat och nått nya framgångar och milstolpar under året. Inget av detta hade varit möjligt utan er läsare och vi vill önska er alla en riktigt god jul.

2023 har varit ett händelserikt år för Frihetsnytt. Vi har hållit en hög uppdateringstakt och strävat efter att ge er läsare färska, aktuella och spännande nyheter. Det engagemang och stöd som vi får från er läsare är det som driver oss framåt. Vi kommer fortsätta att utvecklas och förbättras under det kommande året, för att ni ska få en så bra tidning som möjligt.

En liten julklapp till er alla är löftet att det nya året kommer att bjuda på flera nyheter för Frihetsnytts del och ett antal överraskningar som kommer att presenteras. Håll er uppdaterade på Frihetsnytt så kommer detta offentliggöras allteftersom.

Idag, på julafton, kommer även vi att fokusera på vila och att umgås med våra nära och kära. Men känn ingen förtvivlan, för det kommer ett par djupare artiklar som rör julen under dagen. Se till att sjunka ned i favoritstolen, med något gott att äta och dricka när du läser dessa.

Vill du ge dig själv en extra julklapp och samtidigt stödja Frihetsnytt? Då kan du bli medlem i vår exklusiva medlemsklubb, där du får ta del av flera förmåner, såsom rabatterade eller gratis inträden, unika sammankomster och gör vårt arbete möjligt.

Från oss alla, till er alla: en riktigt god jul!

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

2 KOMMENTARER

  1. Mats Persson (L) säger att ” klanerna ätit sig mycket , mycket djupt in i samhället”

    Och då undrar jag :När får vi som varnade upprättelse ??? När stoppas expo och liknande perversa avarter som kallas ”antirasism” ???
    När öppnas säpos akter för oss som registrerats ???

    När stängs expo ner och vi som registrerats av expo får ersättning ??? Alla som förföljts av expo & Co skall ha minst 2,5 milj SEK.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter