Frihetsrörelsen får en ny ”ägare”

Frihetsnytt publicerar nu ett pressmeddelande från Erik Mattsson som fått ”ärva” Frihetsrörelsen från Max Winter. Nu väljer Mattsson att ge Frihetsrörelsen till Frihetsnytt som både är tacksamma och ärade över detta. Frihetsnytt ska nu tillsammans med frihetsprofilen Pierre Tinderfjäll göra det bästa vi kan för att förvalta och hedra uppdraget.
Pressmeddelande. Detta är ett pressmeddelande och det är avsändaren som står för innehållet, inte Frihetsnytt.

Max Winter lämnade över ansvaret i slutet av 2023 till mig Erik Mattsson, då jag såg ett stort behov i framtiden av att Frihetsrörelsen som organisation skulle leva vidare och var beredd att rusta upp inför kommande utmaningar som vår frihet kommer ställas inför. Mitt tidigare engagemang inom aktivismen har varit genom att delta i flera manifestationer, driva och leda arbetet i skolbrevet som nådde ut till Sveriges alla skolor som fanns med i skolverkets register med skarpa varningar om dessa vacciner mot covid vilket uppmärksammades i media.

Därefter såg jag att rörelsen var för utspridd på nätet och att den behövde digitaliseras för att framhäva tydligheten av vad hela rörelsen representerar, så jag skapade siten Freebite som lanserades tillsammans med Max Winter. Freebite var byggt som en plattform för ökad yttrandefrihet.

Av personliga skäl så har jag inte kunnat fullfölja mitt engagemang med Frihetsrörelsen och har nu valt, med Max Winters godkännande som grundare av Frihetsrörelsen, att lämna över ansvaret till de drivande bakom Frihetsnytt som har tagit flera initiativ och drivit framgångsrika manifestationer mot de stora frågor som samhällets befolkning har utmanats för på senare tid.

De drivande bakom Frihetsnytt har valt att fortsätta på eget initiativ vilket ur bemärkelsen av Frihetsrörelsens perspektiv är positivt och de förtjänar därmed att driva detta vidare. Jag önskar er som tagit över facklan all lycka och att ni fortsätter stå i ljuset för fri och rättigheter i Sverige och kan ena folk för en gemensam sak som står högre än nationalism och politik som mainstreammedia försöker vinkla rörelsen till.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

4 KOMMENTARER

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter