Fyra nya personer på Svenska Bok- & Mediemässan

Nu offentliggör vi ytterligare fyra personer som kommer att medverka på Svenska Bok- & Mediemässan den 7 oktober.

Den Svenska Bok- & Mediemässans femte arrangemang är i full gång och går av stapeln den 7 oktober 2023 i Stockholm. De tidigare fyra arrangemangen har varit framgångsrika och nu utlovas en ännu bättre mässa.

Micael Hamberg

Micael Hamberg är civilingenjör i fysik, nationalekonom och managementkonsult. Han har arbetat i ledande funktioner inom olika teknikbolag.

Hamberg har ett särskilt intresse för ekonomi och har bland annat skrivit boken ”Krasch boom bang! : pengar och ekonomiska kriser” som på ett djupgående sätt analyserar vad pengar är och hur sambandet mellan samhället och pengar ser ut.

Olle Felten

Olle Felten har varit småföretagare i databranschen i större delen av sitt yrkesliv, samtidigt som han varit engagerad i kommunpolitiken på hög nivå.

Felten satt senast som riksdagsledamot för Sverigedemokraterna mellan 2014-2018. Han satt som ledamot både i skatteutskottet och riksbanksfullmäktige, så skatter är något han är mer än väl insatt i.

Johanna Carsbrant

Johanna Carsbrant har i 18 år drivit egen konsultverksamhet som affärsutvecklare av bland annat marknadsföring, försäljning och kommunikation inom en mängd olika branscher.

För drygt 9 år sedan drabbades Johanna av den ovanliga sjukdomen LHON, vilket gjorde att hon, då trettiotre år gammal, blev blind.

Andreas Feymark

Andreas Feymark är i grunden civilingenjör inom kemiteknik och teknologie doktor vid Chalmers Tekniska Högskola.

Feymark gick med i Sverigedemokraterna (SD) år 2010 och har sedan dess bland annat suttit i partistyrelsen och varit distriktsordförande för SD i Halland. Ideologiskt är Feymark nationalist och valde år 2018 att lämna SD när partiet tagit en liberalare riktining.

Micael Hamberg, Olle Felten, Johanna Carsbrant och Andreas Feymark kommer att medverka på mässan den 7 oktober. Foto: Frihetsnytt
Micael Hamberg, Olle Felten, Johanna Carsbrant och Andreas Feymark kommer att medverka på mässan den 7 oktober. Foto: Frihetsnytt

Boka din biljett redan nu

Denna gång riktar mässan fokus mot finanseliten i allmänhet och World Economic Forum (WEF) i synnerhet. Att den finansiella eliten har ett enormt inflytande på världen är fastlagt och att WEF är en viktig spelare är inte en konspiration utan fakta. WEF är själva helt öppna med vilket inflytande de har och deras forum är idag ett av de mest tongivande.

Vill du gå på mässan som besökare kan du redan nu boka din biljett för att vara säker på att få en plats HÄR.

Prenumeranter på Frihetsnytt får rabatt

Är du prenumerant på Frihetsnytt kan du köpa din biljett till mässan till det rabatterade priset 395 kronor. För att boka din biljett trycker du på denna LÄNK.

För att bli prenumerant på Frihetsnytt trycker du på denna LÄNK.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

00:20:21
00:26:21

Ulf Ström: Det går att göra en Swexit!

00:18:54
0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter