Fyra nya personer på Svenska Bok- & Mediemässan

Nu offentliggör vi ytterligare fyra personer som kommer att medverka på Svenska Bok- & Mediemässan den 7 oktober.

Den Svenska Bok- & Mediemässans femte arrangemang är i full gång och går av stapeln den 7 oktober 2023 i Stockholm. De tidigare fyra arrangemangen har varit framgångsrika och nu utlovas en ännu bättre mässa.

Conny Andersson

Conny Andersson har arbetat som polis i 20 år på Stockholms gator och förorter med stora utmaningar i kampen mot orättvisor, organiserad brottslighet och korruption. Han var lärare i vapentaktik och taktisk spårning vid Polishögskolan men valde efter flera år av hot, våld och justitiemord att lämna polisen.

Andersson är idag verksam som opinionsbildare och arbetar med Tracker School Sweden. Han är även författare till boken ”En svensk indian” som finns till försäljning på Frihetsnytt. Boken finns att köpa HÄR.

Åsa Westerberg

Åsa Westerberg är opinionsbildare och kändisfrisör. Hon har varit politiskt engagerad i flera år och samarbetade bland annat med den numera avlidne Bechir Rabani under lång tid. På grund av sitt engagemang har hon blivit avstängd från samtliga sociala medier utom Youtube.

Ulf Bejerstrand

Ulf Bejerstrand är svensk musiker och ansvarig för musikscenen på mässan i höst. Sin musikaliska karriär började han 1970 i gruppen Flod-Otto och nio är senare gick han över till att köra solo. Mellan åren 1979 och 1984 släppte han sex skivor och bildade sedan gruppen Ulf Bejerstrand Band tillsammans med fyra andra musiker.

Bejerstrand driver även Sveriges största artistförmedlingen Nöjestorget. Han startade även SM i luftgitarr och kan tillsammans med Kåre Ljunggren stoltsera med att ha lanserat karaoke i Sverige.

David Bergqvist

David Bergqvist har sin bakgrund inom Sverigedemokraterna (SD) och var under flera år framgångsrik ordförande för SD-Nacka. På grund av sin frispråkighet och SD:s ökande censur skiljdes partiet och Bergqvist åt.

Bergqvist har ett särskilt intresse för svensk kultur och historia och är idag engagerad i flera sammanhang där detta har sitt fokus.

Conny Andersson, Åsa Westerberg, Ulf Bejerstrand och David Bergqvist kommer att medverka på mässan den 7 oktober. Foto: Frihetsnytt
Conny Andersson, Åsa Westerberg, Ulf Bejerstrand och David Bergqvist kommer att medverka på mässan den 7 oktober. Foto: Frihetsnytt

Boka din biljett redan nu

Denna gång riktar mässan fokus mot finanseliten i allmänhet och World Economic Forum (WEF) i synnerhet. Att den finansiella eliten har ett enormt inflytande på världen är fastlagt och att WEF är en viktig spelare är inte en konspiration utan fakta. WEF är själva helt öppna med vilket inflytande de har och deras forum är idag ett av de mest tongivande.

Vill du gå på mässan som besökare kan du redan nu boka din biljett för att vara säker på att få en plats HÄR.

Prenumeranter på Frihetsnytt får rabatt

Är du prenumerant på Frihetsnytt kan du köpa din biljett till mässan till det rabatterade priset 395 kronor. För att boka din biljett trycker du på denna LÄNK.

För att bli prenumerant på Frihetsnytt trycker du på denna LÄNK.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter