Gustav Kasselstrand, Arga Blatten och Elin Naessen till mässan

Nu offentliggör vi ytterligare tre personer som kommer att medverka på Nya Bok- & Mediemässan den 7 oktober.

Förberedelserna för den Nya Bok- & Mediemässans femte arrangemang är i full gång och går av stapeln den 7 oktober 2023 i Stockholm. De tidigare fyra arrangemangen har varit framgångsrika och nu utlovas en ännu bättre mässa.

Gustav Kasselstrand

Gustav Kasselstrand är medgrundare till Alternativ för Sverige och dess partiledare sedan starten 2018. Kasseltrand och AFS hjärtefrågor är att ta tillbaka makten till folket med ökad yttrandefrihet, fler folkomröstningar och personligt ansvar för politikerna. I den senaste valrörelsen profilerade man sig som återvandringspartiet.

Utöver partiverksamheten är Kasselstrand verksam med videobloggen Sunt förnuft med Gustav. I grunden har han en Masterexamen (MBA) i ekonomi med inriktning mot finans och redovisning.

Arg Blatten

Arga Blatten är även känd under det engelska namnet Angry Foreigner på youtube där han har över 200 000 prenumeranter. Han är en opinionsbildare som under de senaste åren har utmanat det politiskt korrekta etablissemanget i en rad olika ämnen, däribland invandringspolitiken.

Med sin invandrarbakgrund från Bosnien, har han provocerat etablissemanget, som anser att invandrare inte får vara kritiska mot det.

Liksom många andra aktörer som värnar det fria ordet och en öppen debatt, kommer han att delta på Nya Bok- & Mediemässan i Stockholm den 7 oktober. Där kommer han att delta i debatter, samt göra författardebut genom att lansera sin bok En arg blatte talar.

Elin Naessen

Elin Naessen är författare, socialpedagog och konstnär. Hon ändrade åsikt om koranbränning efter att först ha varit väldigt mycket emot, för att sedan förstå att yttrandefriheten måste gå före känslan att bli kränkt.

Naessen är författaren till boken Narrativet. Bokens syfte är att analysera vardagliga narrativ i förhållande till klassisk berättarkonst, samt problematisera det vardagliga narrativet genom att koppla det till teorier inom psykologi och beteendevetenskap.

Boka din biljett redan nu

Denna gång riktar mässan fokus mot finanseliten i allmänhet och World Economic Forum (WEF) i synnerhet. Att den finansiella eliten har ett enormt inflytande på världen är fastlagt och att WEF är en viktig spelare är inte en konspiration utan fakta. WEF är själva helt öppna med vilket inflytande de har och deras forum är idag ett av de mest tongivande.

Vill du gå på mässan som besökare kan du redan nu boka din biljett för att vara säker på att få en plats HÄR.

För att vara utställare på mässan trycker du på denna LÄNK.

Prenumeranter på Frihetsnytt får rabatt

Är du prenumerant på Frihetsnytt kan du köpa din biljett till mässan till det rabatterade priset 395 kronor. För att boka din biljett trycker du på denna LÄNK.

För att bli prenumerant på Frihetsnytt trycker du på denna LÄNK.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter