Gustav Kasselstrand: Så skapar du utländskt samarbete

Scen 3 på Nya Bok- & Mediemässan den 7 oktober gick under namnet ”Lösningsscenen”. Syftet var att presentera lösningar på de många problem som finns. En av de som framförde ett tal på scen 3 var Gustav Kasselstrand. Gustav Kasselstrand berättade om varför man som oppositionell måste söka sig till internationella samarbeten och vad man ska tänka på när man gör detta. Han berättar även om hur hans parti gått tillväga när de gjort detta.

Gustav Kasselstrand är medgrundare till Alternativ för Sverige (AfS) och dess partiledare sedan starten 2018. Kasseltrand och AfS hjärtefrågor är att ta tillbaka makten till folket med ökad yttrandefrihet, fler folkomröstningar och personligt ansvar för politikerna. I den senaste valrörelsen profilerade man sig som återvandringspartiet.

Utöver partiverksamheten är Kasselstrand verksam med videobloggen Sunt förnuft med Gustav. I grunden har han en Masterexamen (MBA) i ekonomi med inriktning mot finans och redovisning.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter