Henrik Jönssons triumf efter Anderssons påhopp

Om Magdalena Andersson hoppades att hennes påhopp på Henrik Jönsson skulle innebära slutet för hans kanal och hans kritik mot Socialdemokraterna, då har hon anledning att känna sig besviken.

Den 16 februari rapporterade Frihetsnytt om det påhopp som Socialdemokraternas partiledare Magdalena Andersson gjorde mot Youtube-profilen Henrik Jönsson. I en intervju med Dagens Nyheter antydde hon att han finansierades av Ryssland, genom att undra vem som finansierade honom, kort efter att hon pratat om ”ryska desinformationskampanjer” inför EU-valet.

Uttalandet ledde till stenhård kritik och Anderssons pressekreterare, Miriam Konti, försökte (och misslyckades) lägga skulden för uttalandet på journalisten som gjorde intervjun.

Nu visar det sig att Andersson attack var det bästa som kunde hända Jönsson.

– Indirekt har Magdalena Andersson nog blivit min största finansiär. Det är inte några enorma summor men vi har fått in väldigt mycket mer donationer än vanligtvis och min kanal har fått nära 5 000 nya prenumeranter. Så på det sättet får jag tacka för ett gott marknadsföringsarbete, säger han i en intervju med Aftonbladet.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter