Hur du hanterar kriser på ett enkelt sätt

De framförda åsikterna är personliga och representerar personen, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.
Livskriser drabbar alla, vissa svårare än andra. Men kunskapen i hur man hanterar dem är bristfällig. I denna film får du verktygen du behöver för att tackla problemen du står inför.

Här får veta hur du på ett enkelt sätt kan hantera tuffa kriser i livet. Alla människor går igenom svårigheter i livet, men det viktiga är att hantera dem rätt.

Att gå igenom en kris är helt naturligt men många klarar inte av att hantera det på rätt sätt, vilket gör att de skapar livslånga trauman.

Inte sällan blir de kvar med känslorna som krisen skapade och livet blir sämre än det borde varit. Här får du lära dig hur du på enkelt sätt hanterar en separation, dödsfall eller att plötsligt förlora jobbet.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

2 KOMMENTARER

 1. En annan sak man kan vara bedrövad över är att Sverige förvandlats till en häxkittel av förnedring , våld och ond bråd död.
  Då får man glädjas över att FrihetsNytt finns med mycket bra och uppiggande läsning.

  Och den som inte bor alltför långt bort från Sth har ju mässan 7 okt att se fram emot.

  Sedan tänkte jag på våra äldre läsare där löpning inte är ett alternativ…..”Greta 79″ som dagligen gått promenader med sin hund och där hunden ,som av ålderdom fått sluta sitt liv…

  ”Greta 79″ får rådet att plocka bort allt som påminde om hunden…korg , matskålar osv…
  Känns det jobbigt att inte ha vännen hemma som vanligt så gå ut från hemmet..gå promenader , gå runt i loppisar och bara titta på alla grejor , gå i varuhus typ Dollar Store och bara titta på alla grejor..det skingrar tankarna.

  Lös korsord , gå på bibblan och låna böcker eller vad du nu tycker är kul.

  När det känns som värst är det inte mycket tröst att ” det går över ” —men det gör faktiskt det.

  Har du en egen eller har en bekant som har en lantligt belägen sommarstuga kan det kännas fint att jordbegrava din hund/katt.


  Det där med att skaffa ett nytt djur på ålderns höst tycker jag man skall fundera ordentligt på–ett djur skall vara ett livslångt åtagande …och känner du att energin avtar och krämpor kommer så avstå.

  Däremot kan du bli dag-matte/dag-husse åt en hund där ägaren jobbar på dagarna…–jag vet inte hur mycket man får betalt men jag vet att det är en del pigga pensionärer som åtar sig sådant.
  Försök i så fall med en annons i en papperstidning eller en lapp i butiken i närheten av ditt boende.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter