Intervju med riksdagsman Roger Richthoff om Nato

En intervju med den före detta sverigedemokraten och riksdagsmannen Roger Richthoff. Frihetsnytts journalist Tobbe Larsson intervjuar Richthoff om en mängd frågor kopplade till Nato, med anledning av att Sverige nu med största sannolikhet kommer att ansluta sig till krigsalliansen. Här diskuteras frågor om Sverige och sannolikheten för att Sverige kommer att få utländska försvarssystem utplacerade på svenskt territorium.
Roger Richthoff. Foto: Sverigedemokraterna
Roger Richthoff. Foto: Sverigedemokraterna

Lyssna på intervjun med Richthoff då han berättar om Nato och alla de frågor som nu har blivit aktuella när Sverige går med i krigsalliansen. Richthoff svarar bland annat på om Sverige kommer placera utländska vapensystem eller kärnvapen på svenskt territorium.

Du får också veta hur mycket det kommer att kosta för Sverige att gå med i Nato både i pengar och i övriga resurser. Hur kommer det svenska försvaret att anpassas och hur ska doktrinerna Natoanpassas?

I denna spännande intervju få du veta varför det inte är en självklarhet att Sverige kan räkna med att få hjälp från andra Natoländer i händelse av att Sverige hotas av en yttre fiende. Du får också veta hur Sverige riskerar att dras in i andra Natoländers konflikter.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter