Israel genomförde massaker i flyktingläger

Minst 78 personer dödades i israels attack mot flyktinglägret Maghazi i Gaza under juldagen. ”Det som händer i Maghazi-lägret är en massaker”.

Under juldagen den 25 december genomförde Israel en attack mot flyktinglägret Maghazi i Gaza. Minst 78 personer dog till följd av attack uppger det palestinska hälsodepartementet enligt Reuters.

– Det som händer i Maghazi-lägret är en massaker, säger hälsodepartementets talesperson Ashraf al-Qudra, som uppger att dödssiffran kan komma att stiga.

En man säger till BBC News att det inte längre finns någon säker plats för civila i Gaza efter att han förlorat både sin dotter och barnbarn i attacken.

– De bodde på tredje våningen i en av byggnaderna. Väggen rasade över dem. Mina barnbarn, min dotter, hennes man – alla borta, säger han.

Enligt hälsodepartementet i Gaza har över 20 000 personer dödats sedan kriget inleddes i oktober. De flesta döda är barn och kvinnor.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter