Jättebank sänker bolåneräntan ytterligare

Ytterligare ett glädjebesked för Svenska bolånetagare när SBAB går ut och meddelar att de sänker sina fasta räntor för bolån ytterligare. SBAB är nu en i raden av Svenska banker som sänker sina räntor vilket enligt vissa bedömare visar att det finns ljusning i sikte för Svensk ekonomi.

I ett pressmeddelande nu på morgonen går SBAB ut och meddelar att de sänker sina bolåneräntor på fasta lån, 1 till 10-åriga, med 0,20 – 0,30 procentenheter. Detta är andra gången på kort till vilket också Frihetsnytt har skrivit om tidigare. SBAB:s nya räntor börja gälla från och med den 18 December 2023.

Mikael Inglander, VD på SBAB säger:

– Vi sänkte samtliga bolåneräntor för bara ett par veckor sedan men eftersom marknadsräntorna fortsatt att falla skruvar vi ner våra räntor ytterligare. Vanligen är våra bolåneräntor mycket konkurrenskraftiga och vår ambition är att de ska fortsätta att vara det även framöver

Bolåneräntan för SBAS:s bolåneräntor- Aktuella snitträntor och listräntor

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter