Jeff Ahl: Skillnad mellan flyktingar och desertörer

Desertörer från tredje världen ska utvisas till sina hemländer och ta hand som sina kvinnor och barn, sade tidigare riksdagsledamoten Jeff Ahl vid ett torgmöte för uppstickarpartiet Alternativ för Sverige.

– De som är flyktingar i krigshärdar bor oftast i närområdet eller är kvar i hemlandet. De som i huvudsak kom hit, de utomeuropeiska så kallade flyktingarna eller lyxmigranterna, var unga män – fega unga män som övergav kvinnor och barn i Syrien och Irak, dundrade Jeff Ahl.

Han jämförde vidare med situationen i Ukraina där det faktiskt är krigsflyktingar det handlar om, vilket syns på att det är just kvinnor och barn som flyr medan de unga männen stannar för att försvara sitt land.

– De här fega desertörerna, de står borgerligheten och de rödgröna upp för och snyftar om att det är så jättesynd om dem när det egentlige handlar om, ursäkta franskan, fega kräk. Ska vi ha sådana här i Sverige? De ska självklart lämnas ut till respektive land och dömas av domstolar för att de har deserterat och övergivit sitt eget folk, fortsatte Ahl.

Ahl konstaterade även att det inte är nationalister utan borgarna och de rödgröna som röstat för att bomba sönder främmande länder i Mellanöstern ”i armkrok med USA” och därmed göra det desto mer attraktivt för lycksökare att ta sig till Europa.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter