Julafton för alla landsförrädare!

Detta är en debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna i texten, inte Frihetsnytt. Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.
I denna debattartikel går Tommy Ulmnäs igenom vilka det egentligen är som är orsaken till samhällssituationen i Sverige. Vilket ansvar har våra politiker, även när fokus ligger på aktörer och organisationer som finns utanför Sveriges gränser?

Alla landsförrädare i Sverige jublar nu då de är helt bortglömda!

Det har under en tid varit väldigt populärt att skylla allt elände i Sverige på utländska aktörer! Den ena ”experten” efter den andre dyker upp på arenan och ger uttryck för åsikter som om de vore universella sanningar.

Dessa ”experter” blir snabbt omhuldade av etablissemanget inom svensk nationalism. Äntligen, tycks det som om man funnit lösningen på varför Sverige nu mer eller mindre anses vara utom all räddning, det är djävulska krafter utanför Sveriges gränser som är orsak till allt elände!

De stora bovarna namnges, WHO, WEF, FN, EU, Trilaterala Commissionen, Illuminaterna, Bilderberggruppen, Bill Gates, George Soros med flera internationella aktörer. Och vips har man löst problemet med att ange de orsaker som nu är mest populära!

De försöker ta ifrån vår handlingsförmåga

Det hela presenteras också på ett sätt som ska få oss att tro att vi i Sverige är helt utan handlingsförmåga i sammanhanget, vi måste anpassa oss till hundra procent till vad alla utländska organ och personer med makt framför!

Jag kan inte någonstans i våra grundlagar se några krav på att vi i Sverige förbehållslöst ska låta oss styras av vad andra länders aktörer pådyvlar oss! Ingenstans står det att Sverige som nation i alla sammanhang ska låta sig styras in i konstellationer och kommissioner där vi till både händer och fötter låter oss bindas som slavar till att frånhända oss vårt lands suveränitet!

Vi har skrivit på femtioelva olika avtal som omöjliggör för Sverige som nation att agera självständigt! Den ena svenska statsministern efter den andre kommer lydigt när de blir kallade till alla dessa konglomerat över hela världen och låter sig villigt manipuleras till att skriva under allsköns dokument som fråntar oss all möjlighet till självstyre!

Det sägs nu att mängder av alla dokument som undertecknats av svenska företrädare är ett led i att frånta oss all handlingskraft, vi ska hädanefter bli lydiga idioter som gör vad som anbefalls av människor utanför våra gränser!

Omyndigförklarandet av Sverige som nation är ett faktum, eller?

Man får lätt uppfattningen att alla svenska representanter som sett sig ”tvingade” att närvara på ett otal utländska möten, där de blivit ”tvingade med en pistol mot tinningen” att skriva på förelagt dokument, ”annars”!

Eller är detta också ytterligare ett exempel på hur våra politiker finner nya vägar att skylla ifrån sig ansvaret för vad som hänt och händer i Sverige?

Det har ju blivit legio att alltid skylla på EU då det inte går att rätta till något som blivit fel eller att vi behöver göra något som vi känner är angeläget! Alla beslut som folket känner är helt fel, får vi reda på är order från EU!

Vi har dock fortfarande nationella lagar i Sverige som vi enligt vårt demokratiska system ännu så länge styr över själva, om vi vill!

Vi har fram till nu inte blivit hotade militärt om vi inte gör som andra utländska aktörer fordrar av oss. Vi har ännu inte sett att länderna i Europa samfällt skulle sluta att handla av oss om vi inte till fullo gör det som anbefalls i EU!

England är fortfarande vid liv trots alla olyckskorpars dödsrunor över England då de lämnade EU.

Alla har ett val

Vad allt handlar om är att alla de som utger sig för att handla i svenska folkets intressen har ett val i alla sammanhang! Nämligen att skriva under de avtal som presenteras för dem eller låta bli att göra det!

Vem tvingade till exempel Annie Lööf att för Sverige åka ner till Marrakech i Marocko och skriva under tillägget i FN:s deklarationer för mänskliga rättigheter som innebär att vi i Sverige inte kan neka någon som söker sig hit från världens alla hörn?

Vem tvingade Ulf Kristersson att åka till USA och ge mandat från hela Sverige till WEF och FN att styra över Sverige i en enorm mängd sammanhang?

Vem tvingade representanter från Sverige att skriva under Barcelonaavtalet?

Vem har tvingat representanter från Sverige att under årtionden skriva under ett, snart sagt, oräkneligt antal konventioner under hela 1900 talet och fram till nu?

Har svenska folket begärt att våra folkvalda ska underminera vårt lands egen handlingskraft så till den milda grad att vi nu idag gjort oss helt handlingsförlamade?

Är det som vanligt så att inte tillstymmelsen till någon konsekvensbeskrivning framtagits innan man undertecknat alla dessa dokument?

Vad har hänt med svenska folket?

Jag upphör aldrig att förvåna mig över hur lätt svenska folket låter sig duperas, indoktrineras och manipuleras. Varifrån kommer denna infantila underkastelse att alltid snabbt ta till sig vilken skit som än pådyvlas dem?

Har svenska folket blivit drogade av all den smörja som serverats dem av svensk TV och vänsterpolitiker i årtionden? Eller vill de inte känna till fakta eller vilka alternativ som finns?

Förr fanns det något som hette sunt bondförnuft! Denna klara självbevarelsedrift hos folket har i århundraden hjälpt herrar som Gustav Vasa med flera till stordåd och skapat ett folk som i århundraden blivit känt över vår värld som kunniga, disciplinerade och lojala mot en uppfattning som grundmurat sa att heder, respekt, hänsyn, och tro på vad som var rätt och vad som var fel var de riktmärken som ledde dem.

Ett sådant folk kunde inte luras i vad som helst!

Här skulle aldrig de ovan nämnda Globalisterna ha haft en chans att styra och manipulera folket.

Jag har nu i över trettio år försökt få folk att förstå att det finns ett solklart samband mellan den förödelse i vårt land som vi nu ser och det djävulskap som orsakat det! Men det tycks finnas en oförklarlig ovilja hos svenskarna att ta det till sig.

Någon har sagt mig att det måste bero på att svensken helt enkelt inte vill få sin världsbild bortsopad. Det känns tryggare att leva i en fantasivärld hur den än ser ut.

Jag är benägen att tro på det, och det är i denna dimma som det finns utrymme för allsköns ”experter” att skapa ”sanningar” som tillfredsställer de flesta, framför allt de som är skyldiga till Sveriges förfall!

Lösningen

Lösningen på eländet är naturligtvis att säga upp den flora av bindande avtal som våra politiker underskrivit. Vi är suveräna om vi vill!

Vänsterpolitikerna kommer naturligtvis skrika i högan sky ifall vi gör så och mer svårförståeligt även svenskt näringsliv som då kommer att hota oss med depression och annat elände om inte företagarna får fortsätta att tjäna miljarder.

Men tro mig, detta är övergående! Om Sverige helt plötsligt skulle bli en helt fri nation med suverän makt över vårt land så skulle vi bli vägledande för en mängd nationer som också avhänt sig handlingsutrymme i en mängd påskrivna avtal.

Hälsningar

Tommy Ulmnäs

Du som vill göra något åt detta kan kontakta mig på: tomsan.eu

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter