Juri Lina granskar: ”Frimurarna styr världen”

De framförda åsikterna är personliga och representerar personen, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.
Frimurarna är ett av världens mest kända hemliga sällskap. Nu granskar Juri Lina det hemliga sällskapet som han menar styr världen, startar revolutioner och fullständigt genomsyras av maktfullkomlighet.

I denna djupdykning får vi höra en av Sveriges främsta experter på frimureriet, Juri Lina, berätta om det hemliga sällskapet. Enligt Juri Lina har frimureriet höga makthavare i sin organisation som påverkar politiken, startar revolutioner och styr världen. Denna gång djupdyker vi i ämnet och granskar allt det viktiga om det hemliga, mytomspunna, sällskapet.

Under intervjun med Frihetsnytts Tobbe Larsson kommer du att få reda på mer om detta och varför det enligt Juri Lina är en så farlig organisation. Detta är en djupdykning där allt ska granskas inom loppet av 59 minuter.

Mot bakgrund av det kontroversiella ämnet har Juri Lina blivit starkt kritiserad, men även hyllad för sitt enträgna arbete med att avslöja frimureriets dolda agenda.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

3 KOMMENTARER

  1. Det påminner en del om sossekyrkan.

    Inga öppna val till poster..allt sker i det fördolda. Ingen kritik tillåts. Tänk bara på ” valen ” i LO …ha-ha-ha

    Sosseriet håller sig med utomparlamentariska terroraktörer som t.e.x expo .

    Och man/staten hanterar 48 % av BNP. 1930 var det 6 % som hanterades av regimen.

  2. En viss form av kontroll borde stå inskrivet i nån grundlag när det gäller personer som har stort inflytande över andra människor i samhället. På så sätt skulle man undvika de värsta avarterna. Kanske någon form av lögndetektor eller något annat. Många av dagens politiker skulle kunna stoppas på detta sätt.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter