Känd journalist ångrar vaccinet – fick allvarlig sjukdom

Den kända journalisten Megyn Kelly ångrar att hon tog vaccinet mot covid-19. Strax efter hon tagit vaccinet fick hon en obotlig sjukdom som gör att hennes egna immunsystem angriper hennes kropp.

Den kända amerikanska journalisten och programledaren Megyn Kelly säger nu att hon ångrar att hon tog vaccinet mot covid-19. Detta rapporterar Vigilant News.

– Jag ångrar att jag tog vaccinet, trots att jag är en 52-årig kvinna. För jag tror inte jag behövde det. Jag tror att jag hade klarat mig bra, säger Kelly i videon.

Anledningen till att Kelly ångrar sig är att hon blev sjuk i en autoimmun sjukdom strax efter hon tagit vaccinet. Hon säger att den autoimmuna sjukdomen upptäcktes på hennes årliga hälsokontroll och att det var första gången någonsin hon fått en liknande sjukdom.

– Jag gick till den bästa reumatologen i New York, och jag frågade henne: tror du att det här kan ha att göra med det faktum att jag tog den jäkla boostern och sedan fick covid inom tre veckor? Och hon sa ja. Ja! Och jag var inte den enda hon hade sett med det, säger Kelly i videon.

Vad är en autoimmun sjukdom?

En autoimmun sjukdom uppstår när antikropparna angriper kroppens egna vävnad, vilket skapar inflammation. Det är ofta ett specifikt organ och vävnad som angrips och som symtomen utgår ifrån. En autoimmun sjukdom är ofta kronisk, obotlig, och kräver livslång uppföljning och hantering.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter