Katerina Janouch: Kom på Nya Bok- & Mediemässan

Katerina Janouch blir intervjuad av Tobbe Larsson, politisk kommentator på Frihetsnytt. I intervjun så berättar hon varför det är viktigt att komma på Nya Bok och Mediemässan i Stockholm lördag 7 oktober. Hon berättar också om vikten av att vara positiv och prata om lösningar om vi ska kunna göra något åt Sveriges problem.

Katerina Janouch, född i Tjeckien och uppväxt i Sverige, är yrkesverksam som bland annat författare, föreläsare och debattör. Totalt har hon gett ut över 60 barn och vuxenböcker.

Janouch politiska gärning fick sin början 2017 när hon kritiserade Sverige i tjeckisk TV – något som väckt reaktioner till och med från Stefan Löfven. Händelsen har skildrats bland annat i boken Bilden av Sverige.

Boka din biljett redan nu

Denna gång riktar mässan fokus mot finanseliten i allmänhet och World Economic Forum (WEF) i synnerhet. Att den finansiella eliten har ett enormt inflytande på världen är fastlagt och att WEF är en viktig spelare är inte en konspiration utan fakta. WEF är själva helt öppna med vilket inflytande de har och deras forum är idag ett av de mest tongivande.

Vill du gå på mässan som besökare kan du redan nu boka din biljett för att vara säker på att få en plats HÄR.

För att vara utställare på mässan trycker du på denna LÄNK.

Prenumeranter på Frihetsnytt får rabatt

Är du prenumerant på Frihetsnytt kan du köpa din biljett till mässan till det rabatterade priset 395 kronor. För att boka din biljett trycker du på denna LÄNK.

För att bli prenumerant på Frihetsnytt trycker du på denna LÄNK.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter