Knapptryckar-Uffe räddad till livet – ”och jag hann till färjan”

En lagerlokals ändrade regler och okunniga kundtjänst försatte imorse partiledaren för Knapptryckarna, Ulf Bejerstrand, i stort bryderi – som slutade med stor hjärtattack. Efter återupplivning var valkampanjen igång redan under helikopterresan till Södersjukhuset.

I en Facebookvideo direkt från sjuksängen levererar Ulf Bejerstrand en lika obehaglig som glad berättelse om sin och hans kära ”Nettan”s händelserika morgon – och om sin tacksamhet mot de skickliga yrkesmän och -kvinnor som just räddat hans liv. Den goda nyheten var att både blomman och bilen, den senare sprängfylld med valmaterial, faktiskt hann ombord på färjan till Gotland och Almedalen.

Hittills har videon föranlett 1’568 förmaningar om minskad stress samt lyckönskningar till Ulf Bejerstrand. Som jämförelse kan nämnas att den mest sedda videon med Annie Lööf fick endast 449 kommentarer varav de flesta var dödshot.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter