Kollega, vän och frihetskämpe har lämnat jordelivet

Vår vän och frihetskämpe Kalle har tragiskt nog lämnat jordelivet efter en kraftig försämring av hans hälsotillstånd det senaste halvåret på grund av sjukdom.

Det är oerhört tragiskt i sig att en människa dör i en sjukdom. Extra tragiskt är det givetvis när det drabbar en så pass ung person. Kalle hann inte ens fylla 32 år.

Kalle var en väldigt lugn, eftertänksam och klok ung man, som hade ett djup, och noga tog in saker och ting. Vi lärde känna honom i samband med nedan, se här hans egna text:

”2022 var året då jag tog det stora steget och lämnade mitt jobb, med en önskan om att bli mer delaktig i den oppositionella frihetsrörelsen. Något som jag verkligen fått uppfyllt. Jag är oerhört tacksam för chanserna som givits mig.

Nästa år önskar jag vara ännu mer involverad i initiativ som på ett direkt och konkret sätt skapar lösningar, för mig själv, min familj och andra som vill vara med i vår rörelse. Och jag vill kunna manifestera dessa lösningar ner på ett verkligt plan. Något som går att ta på, visa upp och ge vidare till kommande generationer.

Jag är trött på att så frön. Det är dags att börja skörda nu, om det ska bli något.”

Kalle hann inte skörda allt som han hade hoppats, men de frön han sådde under sitt alltför korta liv kommer att växa och frodas. Frihetsnytt är bara en av många som har väldigt mycket att tacka honom för, inklusive de många inspelade och redigerade filmer som han lämnat efter sig.

Kalle var så som framgår en otroligt fin människa och vi är mycket tacksamma för den tid vi fick tillsammans. Tack Kalle för alla goda skratt och ljusa stunder tillsammans!

Dina vänner och medarbetare

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

3 KOMMENTARER

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter