Koranbrännare drar tillbaka alla ansökningar

Salwan Momika kommer inte att bränna fler koraner den kommande tiden, efter att ha dragit tillbaka alla sina ansökningar.

Under sommaren genomförde Salwan Momika ett flertal koranbränningar runtom i Sverige, vilket skapade en omfattande debatt om yttrandefrihet, där extrema muslimska grupper krävde att yttrandefriheten skulle inskränkas.

Men nu har Momika dragit tillbaka samtliga ansökningar hos polisen om allmän sammankomst, där koranen skulle brännas. Han hade i slutet av augusti ansökt om tillstånd för 12 sammankomster, men har bara genomfört hälften av dessa och återkallar nu dessa, rapporterar Sveriges Radio Ekot.

Frihetsnytt har försökt få kontakt med Momika för att få svar på varför han har återkallat sina ansökningar, men har i nuläget inte fått något svar.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

  1. Jaha ja…det började bli ganska tjatigt.
    Tyvärr har det inte gett effekten att svenskar insett att islam är en våldsam religion.
    När man lyssnar på Ring P1 09.30 så ringer massor av människor med förslag hur bokbränningen skall stoppas…..
    en föreslog ”hmf” skulle utökas , en annan föreslog kriminalisering av koranbränning osv…
    Ingen tycks tänka som jag : att det finns 57 muslimska länder…åk dit !! Adjöss !!! Nä , dumsvenskar tycker att VI skall böja oss för en gammal vidskeplig religion. 🙄😒 Man blir bara så trött.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter