Kristersson: Vi är mitt i våldsvågen

Ulf Kristersson reagerar starkt på dödsskjutningen som skedde i Sandviken under natten till fredagen. ”Vi är mitt i våldsvågen”.

Under natten till idag, fredag, sköts en 70-årig och en 20-årig man till döds i Sandviken. En av de dödade misstänks inte ha varit det tilltänkta offret.

– Det här understryker det extrema våldet. Det är illa nog att gängen skjuter ihjäl varandra, men när helt oskyldiga människor hamnar i skottlinjen är det helt fasansfullt, säger statsminister Ulf Kristersson enligt TT rapporterar Expressen.

Foto: Wikipedia/ Joakim Berndes
Foto: Wikipedia/ Joakim Berndes

Rikspolischefen Anders Thornberg kallar skjutningen för ett hänsynslöst dåd och meddelar att det pågår ett omfattande arbete inom polisen för att utreda händelsen.

– Våra tankar går i första hand till de oskyldigt drabbade och till de anhöriga. Det är ett hänsynslöst dåd som har inträffat och vi kommer göra allt för att gripa de skyldiga, säger Thornberg i ett pressmeddelande.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

2 KOMMENTARER

  1. Tja….Här kommer ett tips alldeles gratis :

    Kristersson och Nalle Puh….kontakta detta forums redaktion så får du bra råd. 😁

    Och om du frågar mig ? så är mitt råd : ersätt Charlotte v Essen (säpo) med CL och Anders Thornberg (rikspolischef)med TL.

    Jag lovar att situationen kommer att väsentligt förbättras om dom får 5 år på sig —-det kommer att ta tid att bli av med allt ”dödkött ” men gradvisa förbättringar börjar synas redan efter ett år. 🤔

    Dessutom Uffe , så tycker jag du skall gå på mässan 7/10 ….det hade gett dig mycket mer att tänka på än att mingla med Jonas Gardell. 😁

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter