Krönika – De som förstört Sverige ska ställas till svars

I denna krönika går författaren och entreprenören Arne Weinz igenom vilka som har förstört Sverige, hur de har gjort det och varför de måste ställas till svars.
Intervjun efter krönikan.

Mitt namn är Arne Weinz.

Vid det här laget står det klart för alla och envar att vårt samhälle har förstörts i grunden. Till och med för den påstått ångerfulle Bonnierlakejen Jens Liljestrand och hans skamlösa gelikar inom gammelmedierna. Dom vet mycket väl vad klockan är slagen – fast dom inte låtsas om det.

Liksom de moraliskt korrupta politiker som sitter på sina arslen i riksdagshuset och rullar tummarna medan vårt samhälle rämnar under tyngden av hundratusentals nykomlingar som ska försörjas livet ut av hårt arbetande svenskar. Som blir allt fattigare. Och som ska dela sina ynkliga pensioner med dom nya som inte har betalat för sig.

Våra politiker har glömt att dom är tillsatta och avlönade för att tjäna det svenska folket. Jag talar om det svekfulla patrasket i riksdagen som skiter i svenska folket, för att istället berika sig själva i dom internationella organisationerna. Även dom vet att skadorna är irreparabla. För evig tid. Om inget verkligt omvälvande inträffar.

Efter varje inträffad katastrof följer jakten på syndabockar. Var katastrofen bara en frukt av tanklöshet eller oaktsamhet? Hade katastrofen kunnat undvikas? Eller orsakades katastrofen av medvetna handlingar av onda människor som mycket väl visste vart de villa komma?

Min åsikt är att katastrofen orsakades av onda människors högst medvetna handlingar – i kombination med lättledda och aningslösa opportunister som inte begriper bättre än att låta sig ledas mot sin egen undergång. För sin egen karriärs skull, för ekonomisk vinning, för några uppmuntrande ord och några klappar på axeln från likasinnade politiskt korrekta krakar. Och för sin egen feghets skull.

Vilka är det som bär ansvaret?

Vilka bär ansvaret för ödeläggelsen av det fina och vackra samhälle som vi hade? Vilka är skyldiga till att ett av världshistoriens tryggaste, mest jämlika och bästa välfärdssamhällen har upphört att existera? Deras skuld är omätbar, gränslös, närmast oändlig.

Självklart ska dom skyldiga ställas till svars för sina handlingar! Och glädjande nog har den diskussionen börjat komma igång här och där, än så länge i litet spridda skurar. Men ju djupare samhällskollapsen blir, desto högljuddare kommer kraven att bli, på att de ansvariga ska straffas för vad dom har gjort med vårt land. Till sist kommer rättvisa att skipas! På ett eller annat sätt.

Många invänder och hävdar att det inte går att stifta lagar som gäller retroaktivt. Att de skyldiga inte kan straffas om rättssamhället ska kunna upprätthållas Men dom har fel! När Sverige inför undantagstillstånd kan lagarna åsidosättas. Då kan straff utmätas utan att stoppas av politiskt korrekta lagvrängare. Min åsikt är att vår havererade demokrati endast kan återskapas efter att dom skyldiga har straffats. Det är som ett öppet sår som bara blir mer och mer infekterat tills det rengörs och sys igen.

Så vilka är dom skyldiga? Dom som riggade massinvandringen från Afrika och Mellanöstern till Europa kommer vi inte åt. Såna som George Soros, som skeppade hundratusentals flyktingar över Medelhavet via sin falska så kallade välgörenhetsorganisation Open Society Foundation. Dom lömska politikerna i Bryssel som riggade Schengenfällan kommer vi inte heller åt. Inte heller Globalisterna som träffas i hemlige möten inom ramen för Bilderberggruppen, Trilaterala Kommissionen och Romklubben.

Men dom som befinner sig i Sverige ska inte komma undan! Landsförrädartribunaler ska sättas upp i varje kommun. Dom som har medverkat till Sveriges förstörelse ska gripas och rannsakas inför tribunalerna – varefter de ska dömas och straffas.

En allvarlig komplott mot det svenska folket

Svenska folket har utsatts för en komplott, där medierna och politikerna har samverkat. Komplotten fortgår alltjämt med galet stort inflöde av främlingar där merparten hatar oss svenskar och hela vårt samhällsbygge. Besvärande fakta har förfalskats och mörkats.

Medierna, med Bonnier och Statstelevisionen i spetsen, piskade upp en aldrig skådad hysteri som gjorde politikerna oförmögna att stå emot galenskapen. Den etniska intresseföreningen Expo hänger ut alla som höjer sina röster som rasister och rentav nazister.

Robert Aschberg personligen skrämde svenskarna till tystnad med sitt mobbingprogram Trolljägarna där han hetsade mot goda svenskar som hade modet att protestera. Det ska vi aldrig någonsin glömma!
Det går inte att komma ifrån att det var kabalen av rotlösa och rastlösa internationalister som skapade förutsättningarna för samhällskatastrofen.

Och det går inte att komma ifrån att de har gjort det högst medvetet. Med målet att utplåna svenskheten och hela den svenska nationalstaten. Det går heller inte att komma ifrån att merparten av vår så kallade journalistkår bara är maktens megafoner. Dom är i själva verket vänsteraktivister och propagandister för den naiva drömmern om multikultur. Journalistkåren ansvar är blytungt.

Men självfallet bär ändå våra så kallade politiker det yttersta ansvaret. Få politiker saknar skuld, men vi vet väl vilka av dem som ska gå fria. Ett antal myndighetschefer tillhör också dom ansvariga.

Min åsikt är alltså att det är svenska politiker, mediamänniskor och myndighetschefer som bär det yttersta ansvaret och som skall dömas till de hårdaste straffen. Det handlar om kanske ett par hundra personer.

Sen finns en hel räcka av mindre inflytelserika politiker, tjänstemän och mediemänniskor som meriterat sig för litet mildare straff. Då talar vi om fängelsestraff. Efter avtjänat straff ska dom fråntas sina svenska medborgarskap och utvisas ur riket på livstid. Dom som är av utländsk börd ska avtjäna fängelsestraffen i sina hemländer.

De fega medlöparna

Slutligen har vi medlöparna. Lättledda och fega stackare på alla möjliga nivåer och positioner som medverkat till katastrofen aktivt genom att trycka ned och misskreditera de modiga som vågade protestera. De som avkrävt andra att bekänna sig till deras egen perversa så kallade värdegrund.

Det rör sig kanske om 50 000 människor. Dessa ska fråntas sina medborgarskap och utvisas på livstid. De kan gott söka asyl i sina favoritländer som uppenbarligen är Somalia, Eritrea, Syrien, Irak och Afghanistan.

Amen!

För övrigt anser jag att Bonniers monopol inom medier och bokutgivning ska brytas upp via lagstiftning och tvångsförsäljning av Bonnier-bolagen. Endast så kan deras svenskfientliga åsiktsdiktatur brytas. Leve det fria ordet!

Tack!


Köp Arne Weinz böcker i Frihetsnytts webbutik

Se alla Arnes böcker HÄR.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter