Max Winter: Rå yttrandefrihet handlar om mod

Frihetsrörelsens frontman om varför han deltar på Svenska Bok- & Mediemässan

Max Winter är ju numera en riktigt kändis för alla frihetsvänner och behöver knappast en närmare presentation, men han är alltså en av grundarna av Frihetsrörelsen.

Max berättar här om sitt deltagande på Svenska Bok- & Mediemässan den 20 augusti i Stockholm. Tillsammans med flickvännen Natalie Jonsson har han den viktiga rollen som moderator för paneldiskussioner på scen 2 under temat ”Skapandet av verklig mångfald”.

– Det kommer att handla om, hur man skapar plattformar för verklig mångfald och hur vi löser problemen vi ser idag. Så det är viktigare än någonsin att komma på mässan för det handlar om mod. Man måste våga ta debatten och möta andra människor med andra åsikter. Vi är rädda för det i Sverige och nu måste vi visa att vi ändå kan mötas. Vi måste ha en åsiktsmångfald.

– Därför tycker jag att alla som kommer dit ska delta i att faktiskt vara öppen och lyssna på alla parter. Vi måste vara olika och ha olika åsikter men samtidigt skapa en gemensam riktning för frihet, avslutar Max.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

Så backade mångfaldsarbetet under 2023

00:20:21
00:26:21

Ulf Ström: Det går att göra en Swexit!

00:18:54
0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter