Minuter mellan sprängningar i Göteborg

Under natten skedde två sprängningar i Göteborg, med bara 10 minuter mellan varandra.

Klockan 01:04, natten till torsdagen, inträffade en sprängning i ett flerfamiljshus i stadsdelen Olskroken i Göteborg. Tio minuter senare inträffade en till explosion i Kortedala, stadsdel i nordöstra Göteborg, rapporterar Göteborgs-Posten (GP).

Inga personskador har rapporterats och ingen person har i nuläget gripits. Polisen utreder eventuella samband mellan händelserna.

– Detonationerna har skett ganska nära i tid så vi tittar naturligtvis på möjliga samband och även då naturligtvis möjliga samband mellan tidigare detonationer som har skett i Göteborg, säger Fredrik Svedemyr, polisens presstalesperson i Väst, till GP.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

 1. Ständiga bomdåd och mord !!!

  Frågan är om inte Beirut är säkrare numera.

  Att politikerna har tillåtit denna utveckling är oförlåtligt !!!

  Att politikerna straffbelägger den som protesterar med ” hmf” är brott mot mänskligheten.

  Att myndigheter som polis och säpo som har saken klar för sig inte påtalar saken för politikerna är minst sagt anmärkningsvärt.

  ” Detta går inte längre ” !!! Stäng ner Mig.verket !!! – Brottsdömda skall ut . PUNKT . ” Se till att få lagarna på plats inom 6 mån. annars kan ni ordna er bevakning själva !!! ”

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter