MISSA INTE! WEF del 1 – WEF:s historia och organisation

I första delen av Frihetsnytts serie om det kanske största globalistprojektet i världen – World Economic Forum (WEF) – riktar vi in oss på dess historia och även den övergripande organisationen. Experten på området, Hans Erixon, har studerat området sedan 2007.
Klaus Schwab januari 2023. Foto:
Wikipedia/ The Presidential Press
and Information Office’s of Azerbaijan

Detta är det första avsnittet i en serie om World Economic Forum (WEF) där Frihetsnytt, tillsammans med experten på området, Hans Erixon, redogör för det mäktiga globalistprojektet, hur det styrs, vilken dess agenda är och de personer och organisationer som är inblandade i det.

I detta avsnitt berättar Erixon om vad som föranledde bildandet av World Economic Forum (WEF) med en början så långt tillbaka som 1921. Tiden före bildandet av WEF är något som grundaren och vd:n Klaus Schwab inte gärna talar om och det är just därför vi väljer att göra det.

Det finns ett antal olika fora som globalisterna är verksamma i och genomgående kan man känna igen samma personer i flertalet av dem, bland annat Rockefeller. Något som också är gemensamt för alla dessa fora är att de ser befolkningstillväxten som ett stort hot samt att det påstådda klimathotet är ett effektivt verktyg för att driva människor och företag dit de vill.

Den unge Schwab

Klaus Schwabs egen historia började i Tyskland 1938. Som ung studerade han på den anrika amerikanska universitetet Harvard där han lärde känna Henry Kissinger, som sedan dess har varit hans mentor. Den 100-årige Kissinger är fortfarande hans mentor och aktiv deltagare i WEF, även om det numera sker på distans.

WEF kan ses mer eller mindre som ett familjeföretag, där Klaus Schwab sitter som spindeln i nätet. Hustrun och de två barnen är även de aktiva i forumet och dottern Nicole ses som den troligaste efterträdaren till den 85-årige fadern.

Bild: Hans Erixon

Här får du förklarat hur historien bakom framväxten av World Economic Forum sett ut, hur organisationen är uppbyggd och hur den styrs. I kommande program kommer vi att tala om hur de fått igenom The Great Transition (tidigare kallat The Great Reset), hur de olika forana arbetar med och genom olika andra internationella organ, hur WEF:s beslut påverkar oss i vår vardag och mycket annat.

Se hela programmet ovan!

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter