Milstolpe i opinionen mellan Trump och Biden

En ny opinionsundersökning visar att Donald Trump skulle vinna över Joe Biden om det vore presidentval i dag. Undersökningen visar även att Bidens förtroendesiffror är lägre än någonsin.

En undersökning från New York Times och Siena College visar att Donald Trump skulle vinna över Joe Biden om det vore val i dag. Av de tillfrågade skulle 43 procent rösta på den sittande presidenten, medan hela 48 procent skulle rösta på Trump.

Undersökningen visar även att 97 procent av de som tidigare röstat på Trump skulle rösta på honom igen. Värre är det för Biden, där 83 procent av de som röstat på den sittande presidenten i tidigare val är beredda att rösta på honom igen.

Över lag är amerikanarna inte nöjda med Bidens prestation. Enligt New York Times anser hela 47 procent av befolkningen att presidenten gör ett ”mycket dåligt jobb”. Tidningen skriver att det är Bidens sämsta siffra i undersökningen hittills.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter