Ny politisk skala ersätter höger-vänsterskalan!

De framförda åsikterna är personliga och representerar personen, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.
Den klassiska höger-vänsterskalan är föråldrad och gäller inte längre. Pär Ström berättar här varför och presenterar en egen ny skala som han anser passar mycket. Tobbe Larsson kommenterar Pär Ströms video och presenterar, vad han anser är, en ännu bättre skala.

Pär Ström publicerade idag en video på sin youtubekanal där han förkastar den traditionella höger-vänsterskalan. Han ser inte längre att den är relevant i politiken och tycker att den borde ersättas av en PK-skala. Ström anser att PK-skalan tydligt visar varför Tidöpartierna inte lyckas prestera de resultat de lovar.

Tobbe Larsson kommenterar Pär Ströms video. En del av Ströms analys anser Tobbe stämmer fullt ut men han håller inte med om PK-skalan. Han anser istället att man borde ersätta höger-vänsterskalan med en skala som visar om man är för eller emot globalismen.


Boka din biljett till Nya Bok- & Mediemässan på denna LÄNK.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

  1. Bra video Pär!
    Det är viktigt att vi talar om det nya politiska landskapet och hur det skiftar med att politisk ideologi inte är viktigare än att äga makten. Den politiska kappvändningen för att vinna makten står långt över att hålla ordet till väljarna och det gör samhället instabilt och outsägbart. Det nyttjas i sin tur av svenskfientliga och kannibaliska krafter för att bryta sig in i det svenska välståndet och ödelägga dess resurser.
    Vi måste göra allt för att den politiska upplystheten och pendeln ska svänga snabbare om vi ska ha möjlighet att rädda och behålla det svenska som ännu finns att rädda – de Alternativa rösterna måste komma samman och agera i enad kraft för att rädda Sverige. Nu är tiden, då flera lögnmedia står inför nedmontering.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter