Öppet brev till statsminister Ulf Kristersson

Detta är en insändare. Det är skribenten som står för åsikterna i texten, inte Frihetsnytt. Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.
I denna insändare vänder sig skribenten till statminister Ulf Kristersson och undrar hur regeringen egentligen prioriterar det skattefinansierade biståndet. Istället för lägga pengar på bistånd till utlandet och höjda politikerlöner, finns det andra som man skulle kunna lägga pengarna på.

Detta är ett tiggarbrev då det verkar vara enkla och snabba beslut när det gäller bistånd till olika suspekta utlandsprojekt. Nu senast en utvecklingsfinansiering av en statsägd mediekanal i Ukraina för 15 miljoner SEK.

Det är dags att vi, som svenska skattebetalare, som finansierar detta beslut från statsministern, får ta del av den egna kakan i första hand.

 • Regionerna i Sverige dras med miljonunderkott.
 • Minst 300 000 pensionärer som arbetat ett helt liv och betalat skatt får leva under EUs fattigdomsgräns och rota i soptunnor efter burkar att panta för att ha råd med mat.
 • Mat- och elpriserna skenar och pensionerna står stilla. Dessutom har ni tagit beslutet att höja era arvoden med 2 500 kr/månad, trots att ni bor gratis och har kostnadsfri tillgång till transport med mera. Ni lever lyxliv på vår bekostnad och det här höjda arvodet är en spottloska i ansiktet på oss svenska medborgare. Fundera på det, statsminister Ulf Kristersson. Ni borde skämmas!

Detta är bara en bråkdel av det gigantiska bedrägeriet som ni ägnar er åt.

Affärsprojekt

Jag heter Carina Fredriksson och är bosatt i norra Sverige. Jag har betalat inkomstskatt från 18 års ålder och aldrig varit samhället till last med någon form av bidrag.

Jag har arbetat med innovationer under många år och i stort sett alltid finansierat dem privat och tagit stora ekonomiska risker, med borgensåtaganden och gratis arbetstid. Några lyckade och några mindre lyckade och som tyvärr inte genererat några stora inkomster eller vinster.

Nu när jag ser att det finns obegränsat med svenska skattemedel att tillgå så tänkte jag be om en blygsam summa om fem miljoner för att finansiera mitt senaste affärsprojekt. Det är ett helt nytt redovisningssystem för God man och Förvaltare.

Detta skulle underlätta för hela myndighetsorganisationen som handlägger och kontrollerar årsräkningarna och risken för förskingring och bedrägeri minskas betydligt. Det skulle även bli en besparing av skattemedel i form av polisutredningar med mera.

Det detaljerade ekonomiska underlaget kan jag återkomma till fast det verkar inte behövas när det gäller utlandsbistånd så den här skrivelsen borde räcka vad jag kan förstå och kraven på underlag skall väl vara lika för alla, eller hur?

Andra prioriteringar än Zelenskyj

Min målsättning med min innovation är att hjälpa och skydda de svagaste i samhället inte att producera vapen och mörda människor det kan jag försäkra dig om. Dessutom kommer jag inte att köpa någon lyxyacht för pengarna, vilket Volodymyr Zelenskyj gjort enligt säkra källor.

Till skillnad från Ukraina och Zelenskyj så kan du genom svenska skatteverket kontrollera hur jag använder pengarna. Vi småföretagare är som en öppen bok och enkla att revidera då skatteverket har kontroll på varenda krona som går in och ut. Dessutom kan jag försäkra dig om att du kommer att få avkastning i form av moms och skatt som du bevisligen kan göra vad du vill med även stoppa dem i din egen ficka om du så önskar vilket jag inte kan påverka. Är du medveten om att vi småföretagare betalar ca 80% i skatt?

Min innovation när den kommer ut på marknaden, kommer att öka på Sveriges BNP (summan av alla varor och tjänster som produceras i ett land under ett år) i positiv riktning för landet och det måste väl ändå tilltala Statsministern då jag även har målsättningen att exportera produkten. Det finns en stor marknad då den är unik men det behövs riskvilligt kapital då jag behöver utveckla den ytterligare precis som Zelenskyjs medieprojekt och därför ser jag fram emot ett positivt svar och att vi kan påbörja förhandlingarna snarast.

Om någon av er som läser detta inlägg är intresserad av mitt affärsprojekt så är ni varmt välkomna att höra av er till mig personligen så skall jag berätta mer.

Med vänlig hälsning

Carina Fredriksson

carina.bc.fredriksson@gmail.com

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

7 KOMMENTARER

 1. Trist att behöva förklara den bedrövliga verkligheten Carina, men dagens politiker är fokuserade på en sak, att öka skulder för alla och envar, alltså för enskilda människor, företag, kommuner, och hela staten. Detta är banksystemets matematiska formel, som populärt beskrivet är som ett pyramidspel. Alltså, eftersom skulden på alla lån växer exponentiellt, via ränteeffekten, så kommer vi alla att bli plundrade in på bara kroppen, och det är politikerna som driver på detta för att det har de som ytterst bestämmer, bankerna ålagt åt åt politikerna att verkställa.
  Fly till ett BRICKS-land medan tid är!

 2. Ett riktigt bra inlägg , då jag själv arbetat sen jag var 16 år och sett dessa orättvisor samt vårat land skövlats på skattemedel som i första hand borde ta hand om dom som byggt landet…definitivt inte dom som sitter och slösar med våra skattepengar….jag lever nu på en pension på 10630:-/månaden och är tvungen att fortsätta arbeta även om min kropp har sagt ifrån för många år sedan. Men detta är den bistra sanningen om att arbeta och göra rätt för sej.

  • Jo, de flesta har fastnat i fällan för att de varit godtrogna och velat tro att politikerna vill oss väl. Stefan Lövéns uttalande om att ”vi har varit naiva” är väl det enda sanna den sluge fan sagt, men trots det ett lömskt uttalande, för folk trodde han menade att han och hans politrucker varit naiva när det gäller massinvandringen, när han egentligen åsyftade oss som gått med på det och t.o.m. röstat på de som orsakat eländet. På andra sidan har vi ärkeförrädaren Reinfeldt som skrev boken ”Det sovande folket”. Det var väl den enda ärliga han uttryckt, men som sen skrattar hela vägen till banken och utnyttjat sitt sovande folk. Summerar man detta, så stämmer det att vi betett oss som små lättlurade barn, som helst tittar på fåniga program på Talmudvision, typ: sportfåneri, dumskalle söker fru, istället för att tänka. Emellertid så är det ju så att vi inte är dumma i bemärkelsen lågt IQ, utan ”bara” hjärntvättade, som i en sekt. Alla som blivit sektmedlemmar går att avprogrammera. Märker detta på så sätt att det dyker upp massor av nyvaknade människor som startat sina hjärnor och kommer på alla möjliga idéer och metoder att frigöra sig ifrån våra plågoandar som gör ALLT för att plundra oss, och berika sig själva. Kom igen, starta hjärnan och ge dom djävlarna!

   • Tack Sverker, jag gillar tonen i ditt inlägg och vi måste vässa klorna och visa att nu j-vlar får det vara slut på vansinnet och kasta ut dessa skatteutsugare ur sina torn. Dessutom är de totalt inkompetenta ask me då jag varit politiskt engagerad i kommunen och sett den lägsta nivån, man tar sig för pannan! Hela systemet måste förändras i grunden och jag tror tyvärr att det kommer att göra ont.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter