På mässan: Arne Weinz gör personporträtt

På den Nya Bok- & Mediemässan den 7 oktober kommer Arne Weinz genomföra tre olika personporträtt: Patrik Engellau, Gustav Kasselstrand och Vávra Suk.
Arne Weinz
Arne Weinz

Serieentreprenören och författaren Arne Weinz kommer att genomföra personporträtt på Nya Bok- & Mediemässan den 7 oktober.

Denna gång kommer frågorna vara lite svårare, privata och ibland lite känsliga. Allt för att ge dig som besökare en bred, djup och unik bild av personen på scenen.

Patrik Engellau

Patrik Engellau
Patrik Engellau

Patrik Engellau är en svensk företagare, näringslivsperson och samhällsdebattör. Sitt politiska engagemang började han i ung ålder på vänstersidan där han delade många av 68-vänsterns åsikter. Denna bana övergav han redan på 70-talet när jakten på sunt förnuft började.

Engellau är idag verksam som ordförande i tankesmedjan Den Nya Välfärden. Många känner igen Engellau från bloggen Det Goda Samhället där han är chefredaktör och frekvent publicerar artiklar.

Gustav Kasselstrand

Gustav Kasselstrand
Gustav Kasselstrand

Gustav Kasselstrand är medgrundare till Alternativ för Sverige (AfS) och dess partiledare sedan starten 2018. Kasseltrand och AfS hjärtefrågor är att ta tillbaka makten till folket med ökad yttrandefrihet, fler folkomröstningar och personligt ansvar för politikerna. I den senaste valrörelsen profilerade man sig som återvandringspartiet.

Utöver partiverksamheten är Kasselstrand verksam med videobloggen Sunt förnuft med Gustav. I grunden har han en Masterexamen (MBA) i ekonomi med inriktning mot finans och redovisning.

Vávra Suk

Vávra Suk
Vávra Suk

Vávra Suk, född i Tjeckien och uppväxt i Sverige, är yrkesverksam som redaktör och tidigare även som politiker för SD och ND. År 2006 blev Suk chefredaktör för publikationen Nationell idag, vilken han ledde fram till 2012 när han grundade veckotidningen Nya Tider.

Vávra Suk har genom sina noggranna arbetsmetoder varit en av de drivande krafterna bakom alternativmedias inträde på den svenska politiska arenan.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter