Parlamentariker om vaccinet: ”Dödat fler än förintelsen”

En brittisk parlamentsledamot väckte uppmärksamhet efter att ha hävdat att vaccinet mot covid-19 kommer skörda fler liv än förintelsen. Ledamoten fick lämna det konservativa partiet Tories efter att ha varnat för vad han menar är skadligt vaccin.

Det är i en intervju med Resistance GB som den brittiske parlamentsledamoten Andrew Bridgen varnar för vad han menar är ett dödligt covid-19-vaccin, något som Swebbtv var först att rapportera om.

Ledamoten var tidigare med i Konservativa partiet (även kallat Tories) men uteslöts under 2023 efter att ha skrivit att den ofta påtvingade vaccineringen var det största brottet mot mänskligheten sedan förintelsen.

– Jag kastades ut ur det konservativa partiet för att en ledande kardiolog hade sagt att vaccineringen är det största brottet mot mänskligheten sedan förintelsen, säger Bridgen och fortsätter:

– Jag tror tyvärr att det kommer bli större än förintelsen. Jag tror att mellan 10-20 miljoner människor har dödats av dessa experimentella vaccin världen över. Och det ökar fortfarande.

Förespråkar direktdemokrati

Bridgen meddelar även att han har tröttnat på partipolitik och att han kommer kandidera som oberoende kandidat framöver. Han tar bland annat upp direktdemokrati som en av de frågor han kommer att driva, då han anser att mer makt borde ges åt folket när det kommer till bland annat lagstiftningar.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

3 KOMMENTARER

  1. Blev konfunderad, det är ju så många förintelser som ägt rum genom historien. Först, när jag läste lite som hastigast, trodde jag Bridgen syftade på det pågående folkmordet i Gaza. Men sen förstod jag att det handlade om något som redan skett, och då uppfattade jag det som att det var förintelsen i Ukraina han hänvisade till, där uppemot 10 miljoner människor svältes till döds. Men jag kan ha fel.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter