Petra Agapi: Det är dags att rätta historieböckerna

Detta är en krönika. Det är skribenten som står för åsikterna i texten, inte Frihetsnytt. Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.
Alla pengar som så generöst skänkts till Ukraina används i praktiken för att begå massmord på det ukrainska folket INGET ANNAT, Jo förresten att Zelensky blev ekonomiskt oberoende och att Ryssland numera ser med andra ögon på Sverige.

Alla miljarder som lagts på vacciner och PCR-tester har försämrat våra immunförsvar, familjer och vänskapsband har splittrats och människor blev arbetslösa, otrygga och rent av dummare. Att det ibland även lett till döden är väl då inte ägnat att förvåna någon.

Och nu är det Gazaremsan som ska utplånas! Det har blivit dags för dryga 2 miljoner Palestinier att antingen DÖ eller FLY!

FN som EGENTLIGEN ska medla fred, röstar idag NEJ till en vapenvila.

Hamas terrordåd mot Israel har förvandlat 2 miljoner palestinier till legala mål för Israels massbombningar. Vi bevittnar vad som är på god väg att bli ett regelrätt FOLKMORD, även om Ulf Kristersson inte kallar det så. Han vet tydligen inte riktigt vad han vill kalla det, men att det är OK, det verkar han väl ändå vara klar över.

Att Gaza har gigantiska gas- och oljereserver, det är alla lika säkra på. Men det kan väl inte ha med saken att göra? Ungefär lika lite som att det är så lugnt och fridfullt i Jordanien, för att några liknande reserver saknas där…

Oavsett vad vi kallar det, nog är den ’väl avvägda responsen’ inte helt fel att jämföra med vad Albert Bourla VD för Pfizer, och Stephane Bancel VD för Moderna, eller Modernas chefsläkare Tal Zaks ägnat sig åt.

17 miljoner människor tycks ha dött av deras experimentinjektioner mot covid-19. Inga straff delas ut här inte, snarare prispokaler.

Katalin Karikó och Drew Weissman kammade hem Nobelpriset för giftet som saknar långtidsstudier.

Facebook:s Mark Zuckerberg har kunnat censurera våra sanningar genom hela den planerade pandemin.

WEF:S Yuval Noah, vill kontrollera oss med hjälp av chip i hjärnan och säger att man inte kommer ha någon nytta av oss vanliga människor i framtiden.

Volodymyr Zelensky, lurade av oss miljarder och mördar sitt eget folk.

Sen har vi kandidater som Larry Page, Larry Fink, Victoria Nuland, George Soros, Rockefeller, Rothschilds, Maxwell, Epstein och i stort sett hela styret i det kontroversiella Hollywood. Naturligtvis finns det fler onda människor som leder världen. Och att just de här råkar vara judar kan ju faktiskt vara en ren slump. Oavsett vad så ska inte ett helt folkslag behöva betala notan för den onda klickens vidriga handlingar.

Religion behöver förstås inte ha någonting med saken att göra, men skapar alltid konflikter. Själv har jag min egna religion, den består av kärlek, tillit och respekt. Jag litar på min kropp och mitt immunförsvar som visat sig fungera utmärkt särskilt under Covid pandemin. Jag litar också på mitt tänkande, att se saker från en annan synvinkel har hjälpt mig lösa mycket. Sen litar jag på min intuition, den har många gånger visat mig den rätta vägen genom alla världens lögner.

Vi är här på jorden en kort stund. De som var här före oss har byggt samhället som vi tagit över. Med lite respekt för dem och ödmjukhet inför kommande generationers behov och rättigheter, så borde vi också kunna göra bättre i det vi har att förvalta, och bråka mindre.

De senaste åren har jag lärt mig saker som ingen lär sig varken i skolan eller genom religion. Nej, det krävdes nyfikenhet, grävande och kritiskt tänkande i motvind för att komma hit.  Jag är förberedd på vad som komma skall. Och har koll på vad som verkligen hänt. Vilka skapade IS, vilka startade krigen i Ukraina, i Irak och i Libyen. Vilka iscensatte pandemin, 911, Northstreem, Estonia och månlandningen, ja ni vet allt det där som redovisats felaktigt.

Det har blivit dags att rätta historieböckerna. Den som kontrollerar historien kontrollerar nuet.

Let´s see the world with different eyes.

Skribent: Petra Agapi

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

3 KOMMENTARER

  1. Mitt i prick ! Man undrar när masspsykosen skall lösas upp och den breda massan vakna. Vår regering fortsätter lägga locket på och vägrar att informera och debattera om den pågående stora Transitionen ledd av World Economic Forum. Nästa stora steg blir införandet av den digitala övervakningen vilken kommer att påbörjas under 2024.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter