SÄPO-rapporten – ett propagandainstrument för att stämpla oliktänkande

I denna videokrönika går Arne Weinz igenom FOI-rapporten som fullständigt sågas. Del för del plockar han isär rapporten och visar att den inte är något annat än ett propagandainstrument för att stämpla oliktänkande. Denna krönika vill du inte missa.

I denna krönika går Arne Weinz igenom rapporten som SÄPO beställde av FOI (försvarets forskningsinstitut). Här berättar Arne varför rapporten är undermålig och vilka som tagit fram rapporten och dess solkiga bakgrund.

Arne berättar också om varför just Hannah Pollack Sarneckis dotter valts ut för att ta fram rapporten. Arne ger också svar på varför de valt ut just honom som samhällets fiende nr 1 och hur polisen i totalt hela 5 (!) förhör utsatt honom för hård press.

Dessutom får vi veta varför Svenska Bok- & Mediemässan utpekas som ett hot mot demokratin. Men den stora frågan som äntligen får sitt svar är varför man inte med ett enda ord nämner något om alla vänsterextrema grupper som på riktigt utgör ett allvarligt hot mot demokratin. Detta är en krönika som du bara måste lyssna på.

Se hela klippet ovan!

Böcker av Arne Weinz

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter