Språkpoliser patrullerar brittiska parlamentet

De anställda i Storbritanniens båda parlamentskammare lever under åsiktsförbud. Personalen beordras rapportera arbetskamrater som visar tecken på heteronormativa åsikter. Parlamentets ledamöter håller tand för tunga och endast homoaktivister törs uttala sig.

Under senare år har det blivit allt tydligare att den finansiella eliten har en konsekvent linje i alla frågor som direkt eller indirekt berör européernas fortplantning. Vid alla politiska vägval som påverkar återväxten väljs det alternativ som minimerar vår familjebildning.

Den utdragna kampanjen mot ”heteronormativitet” har börjat ge resultat. Amerikansk media rapporterar en brant ökning av unga personer som förnekar sitt eget kön – och som därmed, i de flesta fall, inte kommer att fortplanta sig. Och folkvalda politiker som är rädda om sin medieprofil är vältränade i konsten att hålla mun i frågor som massmedia bestämt är känsliga.

Parlamentspersonal avkrävs lojalitet

Det senaste exemplet uppmärksammades igår av Nordfront, denna gång i England. De hundratals anställda i det brittiska parlamentet avkrävs sedan flera år lojalitet med könsbytestrenden. I dokument som kommit Telegraph tillhanda krävs att de anställda ska övervaka varandras attityder till så kallade könspronomen. Detta handlar huvudsakligen om män som kräver att omvärlden ska behandla dem som kvinnor. Skriften från parlamentet fastslår att ”inget negativt beteende kommer att tolereras, och vi uppmanar dig att rapportera dem omedelbart så att de kan hanteras på lämpligt sätt.

Den 15-sidiga anvisningen tjänstgör också som lärobok för uppgiften att identifiera en kollega som är i behov av dessa ”lämpliga åtgärder”. Skriften fordrar att personalen ska ”lära sig att identifiera hur transfobiskt beteende ser ut och förstå att dessa måste mötas med en nolltolerans”.

Parlamentarisk personal uppmanas också att se till att ”transupplevelser hyllas” och att ”transkollegor känner sig bekväma”. Personer med en normal sexuell läggning förses däremot med nedlåtande beteckningar som ”cisgender” och ”heteronormativ”.

Personalens fackförbund höljer sig i tystnad

Målet för den toleranta nolltoleransen är inte parlamentsledamöter och lorder utan enbart parlamentets administrativa personal. Trots de diskutabla arbetsrättsliga konsekvenserna av de avslöjade åsiktsrestriktionerna har Telegraph ingen kommentar från fackföreningens sida.

I en svensk officiell forskningsrapport från 2019 erkänner man att officiella krav på vissa attityder till sexuella avvikare styrs av ”något motsägelsefulla principer” – eftersom demokrati förutsätter att alla åsikter ska få uttalas.

Att demokratin redan blivit vingklippt av toleransaktivismen visades i England av att ingen av de parlamentsledamöter som Telegraph kontaktade ville säga någonting kritiskt om den åsiktskontroll som parlamentets personal blir ålagd.

Den enda kritiska röst som yttrade sig i tidningen kom från en lesbisk aktivist. Kate Harris är en av grundarna av LGB Alliance, som åtagit sig att försvara lesbiska, homosexuella och bisexuella mot genusideologi. Harris kommenterar att ”tvångsanvändning av könspronomen” är ”fullständigt oacceptabelt i en liberal demokrati”.
Dokumentet är en aktivisthandbok för dem som försöker göra två saker: att låtsas som att deras kultföreställningar är normala och samtidigt isolera och frysa ut alla som vägrar att acceptera deras löjliga fantasier.

Kate Harris, ledare för LGB Alliance (mitten) ser inget behov av att förfölja meningsmotståndare. Foto LGB Alliance/Twitter

Harris konstaterade även att målet för de pågående kampanjerna egentligen är våra barn.
Könspronomen är inkörsporten mot onödiga medicinska åtgärder på barn som inte anpassar sig efter kön. Vakna upp parlamentet – du säljs en mycket farlig valp.

Vita privilegier

Parlamentspersonalen har även fått sig duvningar i konsten att motarbeta vita människor, helt enkelt eftersom de är vita. I en annan läroskrift har nämligen fastslagits att vitheten är ett ”vitt privilegium”. Som framgår av en annan artikel hos Telegraph har även denna antieuropeiska framstöt fått hårt motstånd.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

2 KOMMENTARER

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter