Stopp på Norra länken igen

För andra gången den här veckan är det stopp på Norra länken. Återigen finns ingen prognos när det är löst.

Norra länken är helt avstängd från trafikplats Norrtull till Trafikplats Värtan i båda riktningar, rapporterar P4 Stockholm. Det är andra gången den här veckan som Norra länken stängs ned.

Avstängningen beror på kommunikationsproblem vilket gjort att Trafikverket beslutat att stänga ned tunneln. Trafikverket har ingen prognos för när tunneln åter kan öppnas.

– Vi håller på att felsöka var och vad som felar, när vi har hittat det vet vi hur lång tid det kommer ta att åtgärda. Just nu har vi ingen prognos, säger Felicia Danielsson, presskommunikatör på Trafikverket, enligt P4.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

 1. Stockholms infrastruktur är byggd för 1 miljon.

  Många förorter borde aldrig byggts.

  NU …får man försöka vända utvecklingen ….boenderätt måste i första hand tillerkännas oss som är födda i innerstaden ..t.e.x Engelbrekt.
  Regeringen kan flytta till Kallinge som har flygplats …resterande myndigheter skall också flytta ut .

  Det är fullkomligt orimligt att det flyttar in knasiga unga kvinnor från landsorten som i storstaden kan leva ut diverse perversa och osunda böjelser ” antirasism ” klimathysteri , lesbianism , veganism , och gud vet allt….
  Nej…samtliga Mp miljöpellar & ” antirasister” skall tillbaka till Vinkelboda ,Torneå , och Missenträsk och andra ställen de kom ifrån .


  Samtliga utlänningar skall hem till sig –men det är ju självklart.


  Adjöss !! Ni skall inte vara i min stad.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter