S-topp tjänar 245.000 kr/mån – vill öka invandringen med 1 miljon

S-toppen vill att Europa ska ta emot en miljon fler invandrare per år, annars riskerar vi att ”svälta”. Tobbe Larsson: Det är uppenbart att hon vill driva på folkutbytet.

Ylva Johansson deltog på ett EU-möte där hon argumenterade för att EU behöver ta emot 1 miljon fler invandrare per år för att kompensera för arbetskraften som pensioneras.

– Det betyder att laglig migration bör växa mer eller mindre med en miljon per år och det är verkligen en utmaning att göra det på ett ordnat sätt, sa Johansson.

Tobbe Larsson: Det är ett folkutbyte

Tobbe Larsson, politisk kommentator på Frihetsnytt, menar att Ylva Johansson arbetar för ett folkutbyte.

– Retoriken påminner om den som Fredrik Reinfeldt, Ulf Kristersson och Gunnar Strömmer sa om invandringen till Sverige för 10-20 år sedan när de argumenterade för fri invandring. Nu säger Johansson detta om EU istället.

– Ylva Johansson är ett bra exempel på en politiker som saknar verklighetsförankring med en månadslön på 245 000 kronor plus tillägg. Det är ingenting annat än hyckleri att sitta med en sån månadslön och samtidigt förespråka mer invandring som kommer att drabba vanligt folk hårt i form av brottslighet och annat.

– Dessutom är det bara struntprat att vi behöver ta emot invandrare för att täcka pensionsavgångarna. Detta är ingenting annat än att jobba för ett folkutbyte av Europas folk. Hon jobbar inte för svenskarna, hon jobbar för globalisterna.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter