Sveriges största manifestation mot våldet

Den 18 november klockan 15:00 samlas vi i en manifestation, mot våldet i Sverige, i Humlegården, Stockholm. Därifrån går vi till Sergels torg där det kommer hållas tal och olika framföranden. Besök hemsidan för manifestationen på www.Kärleksmanifestation.nu

Situationen i Sverige har gått för långt när sprängdåd, skjutningar och bränder kan äga rum precis närsomhelst, varsomhelst och kräva oskyldigas liv.

Det är hög tid att kräva förändring! Att kräva ansvar och handling från våra politiker och myndigheter! Vi vill ha ett tryggt Sverige! Där vi inte behöver oroa oss för bomber eller kulor på platser där vi tror att vi ska vara trygga.

Den 18 november samlas vi från höger till vänster, alla som vill stoppa våldet, i en gemensam manifestation mot den okontrollerade och ohanterbara situationen. Våra politiker bär ansvaret för tillståndet i landet, både borgerliga och socialdemokratiska regeringar som styrt de senaste 50 åren.

Alla som vill se en positiv förändring och ett slut på det besinningslösa våldet, både välkomnas och uppmanas att sluta upp. Vi enas för gemenskap, yttrandefrihet, trygghet och ansvar.

Vi ses den 18 november 15:00 i Stockholm i Humlegården vid Carl von Linne staty!

Initiativtagare: Frihetsrörelsen, Pierre Tinderfjäll. Alla organisationer och människor är välkomna.

Vi ser fram emot att träffa tusentals personer som står upp emot våldet.

Besök hemsidan för manifestationen på www.Kärleksmanifestation.nu

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter