Sveriges tyngsta experter avslöjar äntligen klimathotet!

I denna intervju med den välkände professorn vid Planckinstitutet i meteorologi Lennart Bengtsson, den svenske miljökämpen och hedersdoktorn Björn Gillberg, samt docenten i astronomi Steven Jörsäter, svarar de på frågor från Patrik Engellau och Tobbe Larsson. Lyssnaren får svar på vad forskarna är överens om att koldioxid leder till högre temperaturer, men även att klimatforskarna inte är överens om vad den höjda temperaturen kommer att leda till. Dessutom får experterna svara på frågan om vilka som har satt FN:s tvågraders-mål och vilka som tjänar på att klimathotet styr politiken.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

3 KOMMENTARER

  1. Jättebra initiativ! Intressant och klok debatt.
    Men det handlar om KONTROLL och att omvandla samhället och världen till en fascistisk diktatur där klimathotet är det perfekta verktyget, då det vädjar till vår välvilja och utnyttjar vår okunnighet och spelar på vår rädsla. Media som villiga medlöpare i denna, vår tids största konspiration, är höjden av korruption och feghet.

    Vad gäller koldioxid lyssnar jag på William Happer (förmodligen världens kunnigaste på koldioxid) och Patrick Moore: Vi behöver MER koldioxid!!
    Se också ”Glopal Warming Petition Projject” som säger: ”There is no convincing scientific argument that human release of CO2, methane or other greenhouse gases is causing or will in the forseeable future, cause catastrophic heating of the Earth´s atmosphere and disruption of the Earth´s climate. Moreover there is substantial scientific evidence that increases in atmospheric CO2 produce many beneficial effects upon the natural plant and animal environment of the Earth.”
    Signerat av 31.487 vetenskapsmän, där 9.029 av dem var PhDs!!! Vilken konsensus är det alarmisterna talar om?

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter