Trump ryter ifrån mot covidhysteri

Massmedia och myndigheter hävdar att den nya covid-varianten kan utgöra ett allvarligt hot, vilket öppnar för nya vaccinkampanjer och restriktioner. En som inte tänker acceptera inskränkningar av friheten är Donald Trump.

I ett tal av USA:s tidigare president, samt presidentkandidat i valet 2024, Donald Trump, går han till hård attack mot hur media och politiker försöker skapa en ny oro kring den nya covid-varianten. Talet, som finns upplagt på X (tidigare Twitter), är en varning till de som vill utnyttja detta för att inskränka fri- och rättigheter, på samma sätt som skedde under pandemin 2020-2022.

Nedan är en transkriberad översättning av talet:

De vänstervridna galningarna jobbar mycket hårt för att få tillbaka covid-nedstängningar och mandat med all sin plötsliga skrämselpropaganda om de nya varianterna som är på väg. Jösses. Vet du vad mer som är på väg? Ett val.

De vill starta om covid-hysterin så att de kan rättfärdiga fler nedstängningar, mer censur, fler olagliga inlämningsboxar, fler postvalsedlar och biljoner dollar i utdelning till sina politiska allierade på väg in i valet 2024. Låter det bekant? Det här är dåliga människor. Det är sjuka människor vi har att göra med.

Men till varje covid-tyrann som vill ta ifrån oss vår frihet, hör dessa ord – VI KOMMER INTE ATT KOMMA ATT LYDA! Så tänk inte ens tanken. Vi kommer inte att stänga ned våra skolor. Vi accepterar inte era nedstängningar. Vi kommer inte att följa era maskmandat, och vi kommer inte att tolerera era vaccinmandat.

De riggade valet 2020 och nu försöker de göra samma sak igen genom att rigga det viktigaste valet i vårt lands historia, valet 2024, även om det innebär att försöka få tillbaka covid.

Men de kommer att misslyckas, eftersom vi inte låter det hända. När jag är tillbaka i Vita huset kommer jag att använda alla tillgängliga befogenheter för att skära ned federal finansiering till alla skolor, högskolor, flygbolag eller kollektivtrafiksystem som ålägger ett maskmandat eller ett vaccinmandat. Tack så mycket.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter