Trump vill ge föräldrar rätt att rösta om rektorer

Donald Trump vill ge föräldrar möjlighet att rösta om vilken rektor som ska styra i skolorna där deras barn går. ”Högsta prioritet att utvisa kommunisterna” från skolorna säger Trump.

USA:s förra president och presidentkandidat i kommande val Donald Trump vill komma åt problemen med att skolorna blivit politiserade.

I ett tal på evenemanget Faith & Freedom Coalition convention i de amerikanska delstaten Georgia under lördagen tog Trump upp problemet med att skolorna i dagens USA blivit en indoktrineringsanstalt där eleverna utbildas att bli kulturmarxister.

Blir Trump president lovar han att kämpa för föräldrars rättigheter och framhåller att det är absurdt att hans ens ska behöva säga det och jämför med att diskussionen vore otänkbar för bara 10 – 15 år sedan.

– En annan högsta prioritet kommer att vara att utvisa kommunisterna och dessa fruktansvärda människor som har tagit över vårt utbildningssystem, sa Trump.

– Jag kommer omedelbart att underteckna en ny verkställande order om att skära ned federal finansiering för alla skolor som driver kritisk rasteori, trans-galenskaper och annat olämpligt rasistiskt, sexuellt eller politiskt innehåll på våra barn.

Trumps lösning = Demokrati

Utöver att strypa finansieringen till skolor som indoktrinerar barnen i en kulturmarxistisk riktning har Trump fler förslag på hur man kan lösa problemet.

Trump kommer att kämpa för att öka valmöjligheten för föräldrar att själva välja vilken skola deras barn ska gå på och ge föräldrarna möjlighet att rösta om vilken rektor skolan ska ha.

– Rätten att skicka ditt barn till den offentliga, privata eller den religiösa skolan du väljer. Samtidigt vägrar jag att överge vårt offentliga skolsystem till dessa galningar eftersom det som händer där är fruktansvärt, säger Trump.

– Det är därför jag kommer att kämpa för att föräldrarna, skolans föräldrar, direkt ska välja rektorer. Om någon rektor inte får jobbet gjort bör föräldrarna kunna säga upp dem omedelbart och välja någon som kan [få jobbet gjort].

På samma sätt som folket får rösta om vilka politiker som ska styra ett land vill nu Trump göra skolan mer demokratisk. Med andra ord vill han flytta makten från eliten ner till folket.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

  1. Trump är det bästa alternativet antar jag . Däremot är jag besviken på att DT inte benådade Assange och Snowden.
    Det kärvänliga kramandet med israel betalade sig dåligt …dom judiska ägarna av massmedia formligen hatade DT.
    Alla deltagare i den fredliga demonstrationen vid Kapitolium borde benådats direkt.
    Jake Angelli Chansley …mannen i den roliga hornmössan och 3 vikingatatueringar råkade förfärligt illa ut.
    Lögnmedia verkligen spydde hat/hets mot Jake.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter