Viktor Orbán: ”Vilket land ska dina barnbarn ärva?”

Många vuxna pratar ibland om vilken värld de kommer att lämna efter sig till sina barn. Där det politiskt korrekta fokuset ofta handla om klimat, lägger Ungerns premiärminister fokus på hur Europa förändras av invandringen.

Under den nationalkonservativa konferensen i Belgiens huvudstad Bryssel (som polisen försökte tysta, vilket Frihetsnytt uppmärksammade) talade Ungerns premiärminister Viktor Orbán. Ämnet för hans framträdande var hur invandringen förändrar länder och hur den kristna civilisationen i Europa hotar att försvinna.

Jag har ett par barnbarn. Baserat på rimliga uträkningar kommer de leva år 2100. Som farfar är jag väldigt intresserad av frågan: hur kommer Ungern som land att se ut år 2100? Jag känner ett ansvar. Att inte göra något, vilket kommer att vara dåligt för barnbarnen 2100. Eller så gör jag allt [jag kan] nu, vilket kommer hjälpa dem att få ett bra liv, sade den 60-årige premiärministern, som har fem barn och sex barnbarn.

”Underbart att leva i ett kristet samhälle”

Det som han vill göra något åt är massinvandringen till Europa, som har en historisk påverkan. Antingen kommer Orbáns (och alla andra ungrares barnbarn) att leva i ett kristet samhälle, eller ett muslimskt.

Att leva i ett kristet samhälle är något fantastiskt. Det är det bästa som jag kan föreställa mig, för mina barn och barnbarn, avslutar han anförandet med.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

3 KOMMENTARER

 1. Vilket trevligt familjefoto. 🎉
  Jag gillade polskfödde Johannes Paulus II (Karol Woytula) …
  Den mannen hade karisma och en blick som direkt tystade journalister med olämpliga frågor.
  Johannes Paulus stöttade den polska fackföreningsrörelsen Solidaritet och hjälpte till att störta den polska kommunistregimen som påven hatade intensivt.
  Påven hade många , högljudda och ilskna förhandlingar med General Jaruselski som tagit makten i Polen.

  Jaruselski försökte sig på olika knep för att lugna ner stämningen men påven var benhård i sina krav ….Fria val .!! ” Jag och min kyrka backar inte en tum ” sa Påven…och så fick det till slut bli.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter