World Economic Forum och Agenda 2030

Debatt om de krafter som hotar demokratin och yttrandefriheten

Yttrandefriheten är under full attack från personer och organisationer med ljusskygga agendor. En av panelerna på Svenska Bok- & Mediamässan exponerar dessa samt de metoder de använder för att tysta och skrämma folk som verkligen kämpar för demokrati och yttrandefrihet.

Idag finns det ett antal organisationer som arbetar hårt för att strypa det fria ordet och hotar frihetsvärdena och våra mänskliga rättigheter. Svenska Bok & Mediemässan lyfter fram vilka personer och organisationer som ligger bakom denna ljusskygga verksamhet och vilka metoder de använder för att hindra det fria ordet och skapa rädsla och missämja hos de som kämpar för demokrati och yttrandefrihet. Paneldeltagarna diskuterar om smutskastningskampanjer, guilt by association, tabubeläggning och social stigmatisering är ett hot mot demokratin. World Economic Forum och deras egentliga agenda kommer upp till diskussion men även vad agenda 2030 egentligen är.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter