Youtube hotar att stänga ned Frihetsnytt

Den censurivriga videoplattformen Youtube hotar att stänga ned Frihetsnytt om vi inte upphör att bryta mot deras policy och riktlinjer för en trygg och inkluderande plattform. Senast idag togs en mycket populär video ner. För att överleva behöver vi din hjälp.

Idag fick Frihetsnytt ett meddelande från Youtube om att en av våra videor hade tagits ner på grund av att vi brutit mot deras policy om hatretorik.

Det gällde videon ”En miljon afghaner har redan utvisats – Det går att undvika ett folkmord på svenskarna” där Tobbe Larsson och Tor-Björn Richthoff Änglasjö diskuterade hur Pakistan lyckats utvisa 1 miljon afghaner från sitt land.

I videon togs detta fram som ett positivt exempel på att det går att vända utvecklingen om det folkutbyte som just nu sker i Sverige. Och att det pågår ett folkutbyte är ingen hemlighet. Sverige har tagit emot över 1,3 miljoner invandare de senaste 10 åren.

Var det verkligen hatretorik?

Det är välkänt att Youtube är en del av globalisterna och att de tar bort sådant som utmanar deras agenda. Frihetsnytt är inte de enda som riskerar att åka ut från plattformen. Hittills har kända aktörer som Swebbtv och Exakt24 stängts ner från Youtube.

Givetvis användes inte ”hatretorik” i videon. Problemet var att Frihetsnytt presenterade fakta som Youtube inte gillade. Plattformen agerar lite utifrån strategin: Är du inte med oss är du emot oss.

Detta kommer ske nu

Nu har Frihetsnytt fått en varning vilket gör att vi inte kan publicera något innehåll på 2 veckor och får vi ett par till från Youtube så kommer vår kanal att plockas ner.

Vi är medvetna om att Youtube har allvarliga problem med yttrandefriheten och att vi ständigt riskerar att plockas bort. Men vi har gjort ett val att vara kvar på plattformen så länge det går för att nå ut till så många nya lyssnare som det är möjligt. Vi vet att vi en dag kommer att stängas ned, men tills dess ska vi göra allt vi kan för att sprida ocensurerade nyheter.

Vi kommer framöver att vara mer försiktiga med vad vi pratar om vi i våra filmer på Youtube. Man kan kalla det självcensur, men det är helt nödvändigt för att få vara kvar på plattformen ett tag till. Men på vår hemsida kommer vi att vara ett hundra procent ärliga i våra analyser och här kommer alla åsikter att presenteras.

Vi behöver hjälp!

Att bedriva en nyhetstidning med fokus på sanningen, frihetsfrågorna och att avslöja fiendens strategi är svårt nog som det är.

Vi finns idag redan på alternativa plattformar som SwebbTube, Rumble, Odysee, Twitter och många fler. Följ oss gärna på dessa plattformar istället.

Vi kommer nu att jobba ännu mer aktivt med att flytta över vår trafik och våra tittare till andra plattformer. Successivt kommer vi att flytta oss bort från Youtube för att förbereda oss på den dagen vi blir borttagna.

Gillar du det vi gör och vill hjälpa oss att finnas kvar tar vi tacksamt emot en gåva. Utan er läsare och lyssnare skulle vi aldrig existera.

Skänk en gåva via Swish på 123-519 63 73 eller via Bankgiro på 5603-6999. Teckna gärna en prenumeration på tidningen HÄR eller bli medlem i vår exklusiva medlemsklubb HÄR.

Tillsammans kan vi besegra globalisterna och ta tillbaka våra friheter.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter