Alice Cooper kritisk mot translobbyn

En av rockens kändaste namn, Alice Cooper, går emot translobbyn och anser att deras agenda skadar barn. Uttalanden hyllas världen över men hans försvar för barnens säkerhet har lett till motattacker av de som vill involvera barnen i transaktiviteter.

Rockikonen Alice Cooper är en av skräckrockens främsta ansikten med sin storhetstid på 70 och 80-talet. Några av de kändaste låtarna med Alice Cooper är ”Poison”, ”Bed of Nails” och ”School’s Out”.

Tidigare i veckan hamnade Alice Cooper återigen på löpsedlarna när han i en intervju med Stereogum riktade kritik mot translobbyn. Han menar att många barn inte är mogna nog att fatta beslut om sin könsidentitet och utsätta dem för translobbyns budskap är fel.

– Jag tycker att det är fel när du har en sexåring som inte vet någonting. Han vill bara leka och du förvirrar honom genom att säga ’ja, du är en pojke men du skulle kunna vara en flicka om du vill det, sade Cooper och menade att samtalet kring ämnet blivit absurt.

Alice Cooper. Foto: Wikipedia/ Harald Krichel
Alice Cooper. Foto: Wikipedia/ Harald Krichel

Sminkföretag försöker straffa Cooper

Uttalanden har hyllats världen över och många menar att det är modigt av rockikonen att ta strid för barnens säkerhet och välmående.

Men Coopers uttalanden faller inte i god jord hos alla och sminkföretaget Vampyre Cosmetics, som ägs av HBTQ-personer och kvinnor, bestämde sig för att försöka tysta Cooper. Efter den uppmärksammade intervjun bestämde sig sminkföretaget ett säga upp ett samarbete de haft med rockikonen.

Sminkföretagets strategi är typiskt för hur ”woke-företag” agerar när människor går emot deras agenda. Man försöker att tysta människor genom att hota med ekonomiska konsekvenser med hoppet om att de ska ta tillbaka sina uttalanden och falla tillbaka in i ledet.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter