Årets Folkungating 26-28 maj

Nättidningen Folkungen bjuder in till Folkungating i vackra Undenäs, Västergötland även i år. Vill du delta anmäler du dig via länken nedan. Folkungatinget bjuder på föredrag, aktiviteter, god mat och trevligt umgänge. Temat för tinget är bland annat hur vi bäst skyddar oss och våra kära i svåra tider och hur man gör män av pojkar.

Det spännande och bildande Folkungatinget pågår från fredag eftermiddag till söndag morgon, med möjlighet att delta endast på lördagen om man föredrar det. Tinget kommer att hållas på Valtrets gamla skola i Undenäs i natursköna Västergötland.

Det blir inspirerande föredrag av Klaus Bernpaintner, Sven Valerio och Andreas Råvik från Folkungen samt från ytterligare andra kunniga och intressanta personer. Det kommer även bjudas på andra aktiviteter, god mat och trevligt umgänge. Ett fantastiskt tillfälle att träffa likasinnade och knyta nya kontakter.

Det spännande temat för helgen är bland annat hur man skyddar sig själv och sina nära och kära i oroliga tider, hur man kan bygga egna verkliga och virtuella utanförskapsområden och hur man fostrar pojkar till ansvarstagande män. Men även hur man kan påverka politiken på lokal nivå. Kunskaper som inte så många människor besitter i dagens Sverige.

För anmälan och mer information klicka på länken nedan.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter