Countrystjärna markerar mot dyrt inträde

Att betala överpriser för att få se och träffa artister, är inte något som alltid uppskattas av artisterna själv. Nu väljer en uppmärksammad countrystjärna att avboka ett framträdande där arrangören tog för mycket betalt – av gästerna.

Den maktkritiske countrystjärnan Oliver Anthony vill inte att hans fans ska barskrapas när de kommer på hans spelningar. När han fick veta att baren Cotton Eyed Joe i Knoxville, Tennessee, begärde 200 dollar för en VIP-biljett, med möjlighet att träffa honom, valde han att avboka spelningen, rapporterar Fox News.

På sin Facebook bad han om ursäkt till sina fans och uppmanade dem att inte betala förn ågra biljetter innan han hade rett ut allting. Påståendet att han skulle ha begärt 120 000 dollar för att uppträda, vilket skulle ha drivit upp priset, tillbakavisar han bestämt.

Nu har han istället bokat in en spelning på ett annat ställe i samma stad, den 29 september, två dagar senare än det ursprungliga datumet.

Anthony slog igenom på bred front i augusti med låten ”Rich men north of Richmond”, där han kritiserar hur maktetablissemanget suger ut vanligt folk ekonomiskt, vilket har orsakat anklagelser om ”rasism”, eftersom det framförallt är de vita arbetarna som identifierat sig med texten.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter