Därför måste du gå på Svenska bok- och mediemässan!

Biljetterna finns nu tillgängliga att köpa till den Svenska bok- och mediemässan som äger rum lördagen den 7 oktober. Då kommer finanseliten i allmänhet och World Economic Forum i synnerhet att dras fram i ljuset. Lennart Matikainen, officiell talesperson för mässan, berättar om sin roll, temat, varför man ska gå samt ett avslöjande.

Tidigare under onsdagen kunde Frihetsnytt rapporterar att det nu går att boka biljetter till den Svenska bok- och mediemässan som äger rum lördagen den 7 oktober. Temat kommer att vara ”Finanseliten och World Economic Forum” och den enorma makt som dessa har över hela världen.

Talesmannen – ”Det är inte längre någon konspirationsteori”

Officiell talesperson för mässan är opinionsbildaren och relationscoachen Lennart Matikainen, som är den person som media och allmänhet vänder sig till om man har frågor om mässan. På frågan om varför det är viktigt att belysa finanseliten och World Economic Forum, svarar han:

Fler och fler har ju vaknat upp och inser att det inte är någon konspirationsteori att världen styrs av makthavare som inte vill oss väl.

Det är nödvändigt att belysa och lysa upp det här och framförallt sprida information och ge kunskap och siffror och fakta på att de inte vill oss väl, så då kan människor fortsätta att dela det här med nära och kära och även på sociala medier, så vi får en bredd på den här informationen. För de ska inte få hålla på som de gör.

Populärt inslag återkommer

Ett avslöjande som görs är att det även denna mässa kommer anordnas heta debatter mellan personer som har olika åsikter.

Det är ju självklart när det är den populäraste grenen på mässan, det vill säga där alla verkligen vågar gå ned på djupet och utmana varandra i allehanda frågor och alla läger får vara med, från vänster till höger.

Man får utbyta erfarenheter och åsikter med varandra och huggas lite och stångas lite med varandra, så det blir ju rätt spännande att titta på.

Den som vill säkra sin plats redan nu kan göra det på Svenska bok- och mediemässans hemsida.

Den som är prenumerant på Frihetsnytt får 100 kr rabatt om man beställer via webbutiken.

Se hela intervjun ovan!

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter