Drömmen om det goda samhället – Del 4: Det som sägs vara ett ”klimathot”

Detta är en krönika. Det är skribenten som står för åsikterna i texten, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.
I del 4 av sin artikelserie om vad som utgör det goda samhället och vad som hotar det, går Johan Nordquist igenom ”klimathotet”, vädermanipulation, samt vilka som ligger bakom det och varför.
Läs även del 1, del 2 och del 3.
Aurelio Peccei. Foto: Wikipedia/ Koen Suyk / Anefo
Aurelio Peccei. Foto: Wikipedia/ Koen Suyk / Anefo

Nu till den stora frågan om Jordens överlevnad, där jag ser att 89% av svenskarna ser klimatet som ett allvarligt hot (enligt TV4). Även om svenskarna inte är dumma i huvudet är det ändå 11% som är klimatförnekare, hur kan det komma sig frågar TV4 förundrat. Följaktligen är jag en klimatförnekare (Vad det nu innebär). Känns metoden igen? Kleta ett nedsättande epitet istället för att lyssna till de sakargument man anför.

Bakgrunden är att hela miljörörelsen startades av olika medlemmar i Rockefeller familjen och dess olika stiftelser. Jakob Nordangård har noga, i detalj beskrivit hela händelseförloppet i sin bok Rockefeller En Klimatsmart Historia. 1968 bildades Romklubben av just Rockefellers med Aurelio Pecci som ordförande, och den blev drivande i hela miljörörelsen genom finansiering av diverse miljö- organisationer samt att publicera rapporter, böcker, och ordna konferenser.

Den globala uppvärmningen – en gemensam fiende

Den Första Globala Revolutionen är en rapport där de skriver:

”I sökandet efter en gemensam fiende som skulle kunna förena oss kom vi upp med idén att föroreningar och hotet om en global uppvärmning, vattenbrist, svält och liknande skulle passa väl in…. Alla dessa faror är orsakade av människan och hennes involvering i de naturliga processerna…..  Den egentliga fienden är därför mänskligheten själv”.

Ett passande citat för att komma från Illuminati med företrädare som Kissinger och Ted Turner, medlemmar i Romklubben, som har förespråkat att jordens befolkning behöver minska med 80%.Först hette det ’Global Uppvärmning’, sen när det inte blev någon påvisbar uppvärmning de sista 20 åren, så ändrade man rubriken till att heta ”Klimathotet”.

Min bestämda uppfattning är, DET FINNS INGET KLIMATHOT! Hur kan jag då säga det? Vid Stockholmskonferensen 1972, med Rockefellers handgångne man, Maurice Strong vid spakarna, kunde Dagens Nyheter rapportera med stora rubriker

”Vi har tio år på oss att hejda katastrofen.”

Skrämselpropaganda i 50 år

Al Gore. Foto: Wikipedia/ Okänd
Al Gore. Foto: Wikipedia/ Okänd

Detta var för mer än 50 år sedan och man kör fortfarande med samma löjeväckande skrämselpropaganda, fråga allas vår Greta. Eller Al Gore, som sade att Arktis skulle vara borta 2016 eller i hans ”dokumentär” En Obekväm Sanning från 2006, där han påstod att en havsnivå- höjning med 7 meter var nära förestående. Vad är det för ’hjärntvätt’ som gör att folk fortfarande lyssnar på en sådan ’clown’ som haft så fundamentalt fel?

Klimathotet har kommit att handla om våra ’utsläpp’ det vill säga koldioxid. Mycken ansträngning går ut på att få ner koldioxidhalten. Varför?? Vi lever i en fantastisk symbios med växtrike. De andas in koldioxid och släpper ut syre, vi andas in syre och andas ut koldioxid.

Får växterna för lite koldioxid avstannar tillväxten och blir det ner mot 150 ppm (parts per million) så dör all växtlighet och därmed allt liv på jorden. Borrkärnor från Grönlandsisen, som går flera hundra tusen år tillbaka, har visat att när Jordens temperatur ökar, så ökar efter en tid koldioxidhalten. Ökad koldioxidhalt är effekten av ökad temperatur, inte orsaken. Det är precis tvärtom mot vad den kultdrivna masshysterin vill få oss att tro. Detta är en gigantisk bluff, ett instrument, för att fösa in oss i en NWO.

Professor William Happer, från Princton Uuniversity, en av världens främsta auktoriteter på klimatforskning vad gäller koldioxid och Patrick Moore, Ekolog och medgrundare till Green Peace, säger båda att koldioxid är ”Livets gas” och vi behöver mer av den och det finns ingen ’klimatkris’ och det kommer inte att bli någon ’klimatkris’.

”Det finns inga övertygande vetenskapliga bevis”

Detta är de inte ensamma om att säga, Global Warming Petition Project, som signerats av 31.847 amerikanska forskare varav 9.029 med doktorstitel säger:

”Det finns inga övertygande vetenskapliga bevis att mänskliga utsläpp av koldioxid, metan eller andra växthusgaser orsakar eller kommer, inom överskådlig tid, att orsaka katastrofal uppvärmning av Jordens atmosfär eller rubbning av Jordens klimat. Vidare finns det massivt med vetenskapliga bevis att ökad halt av koldioxid i atmosfären producerar många välgörande effekter på växtligheten och djurs miljö på Jorden”. Se hela rapporten här.

I debatten och i media pratas det hela tiden om ’utsläppen’ som måste minska. Vad är det för utsläpp man pratar om? Är det koldioxid, så varför måste de minska? Om det nu är en nivå på ca 400 ppm måste man fråga vad är den optimala nivån? Och för vem är den Optimal? Och varför bedöms den vara optimal?

I växthus sprutar man in koldioxid upp till 2.000 ppm för att uppnå en optimal tillväxtnivå. ”Människans årliga utsläpp motsvarar ungefär 4% av de utsläpp som orsakas av naturen” läser jag på klimatupplysningen.se i en artikel av Erik Axelkrans där det redovisas en rapport som torrt konstaterar: ”Resultaten är tydliga: förändringar i CO2 koncentrationen kan inte vara en orsak till temperaturförändringar. Tvärtom är temperaturförändringar en potentiell orsak till CO2 förändringar på alla tidsskalor”. Denna enkla sanning vägrar MSM att på något sätt belysa.

Experter avslöjar bluffen

Jag vill uppmana ALLA att se på en film, The Great Global Warming Swindle. Där ett stort antal professorer och forskare blottlägger de gigantiska falsarium vi alla är utsatta för. Det visar på den självklara slutsatsen att världens temperatur beror på solens aktivitet. Kan man tänka! Korrelationen mellan solfläckarnas utbredning och temperaturen är väldigt överensstämmande, vilket inte är fallet med koldioxid och temperaturen.

Vidare hur politisk IPCC är och hur de manipulerar resultaten. Klimatmötet i Dubai blev verkligen ett ’dårarnas paradis’ där man samlades för att piska upp klimathysterin ytterligare. Sorgligt och tragiskt att se hur människors strävan efter godhet utnyttjas av Illuminatis knähundar. Man ska veta att alla prognoser om klimatet är baserade på dataprogram, som har visat sig vara våldsamt felaktiga, som med alla dataprogram gäller det ’shit in shit out’.

Detta visar på vilket grepp som Illuminati har om våra medier och institutioner som kan få sådant genomslag med så absurda, människofientliga och skadliga påståenden, som är rent TRAMS, allt för att vi ska acceptera en ny världsordning. Det är tragiskt att vi lägger så mycket resurser på meningslösa aktiviteter i stället för att åtgärda verkliga miljöproblem.

Elsa Widding. Foto: Sveriges riksdag
Elsa Widding. Foto: Sveriges riksdag

Censuren är dessutom total, förnuftiga, kunniga och kloka människor med integritet och ryggrad, fördöms och förlöjligas som ’klimatförnekare’ och släpps aldrig fram i en debatt. Det skulle ju bli förödande för det gängse narrativet, då de skulle stå där som en löjlig falsk figur precis som i Kejsarens Nya Kläder.

För mer info se även; Ian Plimer, Iar Giaever, Willie Soon, Roy Spencer, Christopher Monckton med flera på nätet. Vi har ju flera kunniga svenska författare; Elsa Widding, Staffan Mörner. SwebbTV med Lars Bern gör en förtjänstfull insats för att bringa klokskap i frågan. Så också ett program med den kända havsforskaren Nils Axel Mörner; ”Vi har ingen havsnivåhöjning i Stillahavet och i Atlanten har det höjts linjärt med ca1,5-2mm per år de senaste 200 åren”.

Vädermanipulering

Samtidigt som alla tycks oro sig för klimatet är det ingen uppmärksamhet som ägnas åt vad som har kommit att kallas ´Chemtrails´. Ett påtagligt bevis på ett Illuminati projekt är att det totalt förnekas och förlöjligas, när alla kan se det för sig själva. Kulten vill idiotförklara alla som går emot deras agenda och avslöjar deras projekt genom att dra enkla logiska slutsatser.

Varför sprejar de himlen med massa nanopartiklar av aluminium, barium, strontium, när klart giftiga mängder av dessa metaller hamnar i naturen? Vem känner till Global Dimming? En fantastisk upplysande och vetenskaplig film som bevisar klart och tydligt att det är fråga om omfattande vädermanipulering och det har kanske också andra mer mörkare syften. Se även: GeoengineeringWatch.org

Vad har dessa metoder att manipulera vädret haft för påverkan på plötsliga väderhändelser. Är plötsliga översvämningar, värmeböljor, köldknäppar fabricerade genom vädermanipulation, för att få oss att uppleva ’klimatförändringar’? Vilka sjukdomar har dessa giftiga mängder metaller orsakat på människor och natur? Vad är Smart Dust? Varför förnekas detta? Vem betalar för allt detta? Vilka är inblandade?  Var är media?

Kunskapen om att manipulera vädret är gammal, men debatten tystas totalt.

Skribent: Johan Nordquist

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

3 KOMMENTARER

  1. Att skriva ”hela miljörörelsen startades av olika medlemmar i Rockefeller familjen och dess olika stiftelser” är helt fel och en förolämpning mot väldigt många människor som insett att det finns problem med mänsklighetens ’hushållning’ (misshushållning, rovdrift, naturförstörelse) med jordens naturresurser.
    Det kan vara att Rockefeller-familjen m fl oligarker vill ha miljörörelsen som en kontrollerad opposition, precis som de vill ha libertarianer och ’klimatskeptiker’ som en kontrollerad opposition att spela ut mot den första. Det viktigaste för dem är att flyta överst vad som än händer på riktigt.

  2. ”Vi har tio år på oss att hejda katastrofen.”
    När man säger sådant, förmodligen i en intervju, är det för att dramatisera. Jag tror inte vare sig Mourice Strong eller Greta Tunberg tror på det bokstavligt. De menar att det är allvarligt att INTE gör något åt problemet. Det är en s.k. självfalsifierande ’profetsia’. Det betyder att i den mån man tror att problemet är viktigt och allvarligt, och tar politiska mått och steg för att avvärja problemet, desto säkrare är det att ’profetian’ INTE besannas.
    Alla som följt miljöfrågorna vet att oerhört mycket HAR GJORTS, just för att avvärja de värsta effekterna av industrialisering och urbanisering. Det har framför allt skett genom tekniska lösningar, t ex reningsverk, konstgödning, skogsplantering mm. (Dock har de tekniska lösningarna många gånger skapat nya problem.) Artikelförfattaren förstår mycket lite om miljöpolitiken i världen de senaste 50 åren.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter